Jeg har problemer med Pine biller

October 14

Jeg har problemer med Pine biller

Ifølge Texas A & M University forårsage pine bark-spise biller mere træ dødsfald end nogen andre insekt. Ikke kun de bytte på forest pines, men også på pines bruges i beboelse landskabspleje. Clemson University rapporterer, at de sydlige pine beetle alene forårsager millioner af dollars i skader på træer hvert år.

Typer af Pine biller

Texas A & M opfordrer ud fem arter af bark biller, der er hovedansvarlig for pine tree skader. Sydlige pine beetle, fundet i det meste af det sydlige USA er brun med et skinnende hoved og riller langs dets wing betræk. Der er tre arter af problematiske sydlige ips gravør biller. Alle tre er små brune biller med pigge på deres posteriors. Sort terpentin beetle er en stor Bille med en konveks posterior. En sjette Bille, mountain pine beetle, er opført af Colorado State University som hjemmehørende i det vestlige USA; det forårsager lignende skader af pine beetle sydlige sorter.

Levesteder og livscyklus

Alle seks af disse arter, beetle har lignende livscyklusser. Voksne biller tilbringe livet kedeligt under barken af fyrretræer. De bore lange gallerier hvor hunnerne i sidste ende lægge deres æg. Når æggene klækkes, bore larver ud af gallerier på rette vinkler, hvor de vil i sidste ende forpupper, blive til voksne og derefter bore ud af bark til at flyve ud og finde en ny vært træ. Voksne typisk bor i et år og kan lægge op til 75 æg ad gangen.

Skader

Pine biller feed på træer svækket af sygdom eller beskadiget af brand eller mekanisk. Som de kede under barken, bælte de cambium lag af træ. Cambium er ansvarlig for produktionen af vedvævet, som flytter vandet fra rødderne til resten af træet. Angrebne træer er også mere modtagelige for fatal svampeinfektion. Træet bliver i stigende grad sultet for vand, dets nåle ændring fra mørk grøn til lys grøn, gul, og til sidst brun. I stærkt angrebne træer, kan pitch rør ses i barken. Disse er indgang huller af biller, og de sive pitch, da træet forsøger at forsegle beskadiget bark.

Management

Colorado State University, at usunde træer er mest sandsynligt, at blive angrebet. Dette gør forebyggelse den bedste kur. Opretholde sunde træer for at modstå bark kedeligt biller. Colorado Institut for folkesundhed og miljø, når træer blive angrebne, er pesticider den eneste pålidelige metode til udryddelse. Der er tre pesticider effektive mod pine biller: carbaryl, permethrin og Bifenthrin. Disse er kun markedsføres til professionel exterminators. CDPHE anbefaler ansætter fagfolk, som disse kemikalier er giftige, og sikker behandling af store træer kræver træning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com