Jeg kan støtte en køkken bordplade med Bar lager?

May 7

Jeg kan støtte en køkken bordplade med Bar lager?

At finde en egnet måde at støtte en kraftig bordplade er en design udfordring i mange køkkener. Uden den rette støtte, kan en bordplade skade kabinetter og inventar. Utraditionelle løsninger, såsom at bruge raw-metal bar bestand at fabrikanterne presse for at gøre metal produkter kan give støtte køkken bordplader behov.

Konventionelle køkkenbordet understøtter

Bar bestand, som er en solid stang eller rektangulære bar af aluminium eller stål, giver mere end nok styrke til at støtte en køkken bordplade i de fleste tilfælde. En mere konventionel løsning er en serie af træpæle og seler, der sikre køkkenbordet nedefra, og hvile på køkkengulvet eller undergulvet. Disse træstolper, som er normalt kun et par inches i diameter, kan holde vægten af en kraftig bordplade. Det betyder, at alle, men den tyndeste bar bestand er stærk nok til at udføre samme opgave.

Bordplade vægt

En bordplade vægt varierer stærkt baseret på flere faktorer. Før du vælger og installere bar lager for en køkkenbordet eller ø, er det vigtigt at anslå vægten af de færdige køkkenbordet. Størrelsen af den samlede køkkenbordet er vigtigt. Det materiale den er lavet af er også betydelig. På en standard 1,5-tommer tykkelse vejer granitbordplader omkring 18 pounds per kvadratfod, mens beton bordplader vejer lidt mere, efter den konkrete hjemmeside. Vægten af en træbordplade med en vinyl eller laminat overflade er ubetydelig i forhold til disse tungere materialer.

Ved hjælp af Bar lager

Installere bar bestand til at støtte en køkken bordplade præsenterer særlige udfordringer, herunder at finde en måde til at anbringe bar lager. For at yde støtte, bar bestand skal tilsluttes undersiden af disken eller krydsfiner basen, at køkkenbordet hviler på gulvet. Bar bestand er solid metal med ingen bearbejdning, hvilket betyder, at du skal bruge klemmer eller beslag, der har slots designet til at holde materiale, der er den præcise størrelse af bar lager. En anden mulighed ved hjælp af hule træ indlæg og indsætte bar bestand i center for støtte.

Overvejelser

Bar bestand er siden et industrielt produkt og ikke normalt sælges i detailbutikker, tilegne sig det kan være en udfordring for nogle boligejere. Selv med en ekstremt stærk bar-lager base, kan en granit eller beton køkkenbordet stadig skal parentes for ekstra støtte, især hvis den er udstyret med et udhæng på mere end et par inches. Disse faktorer, sammen med det faktum, at par bordplader kræver mere end en konventionel træ-indlæg support system, tegner sig for en begrænset anvendelse af bar bestand i køkkenbordet design.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com