Jeg lå fugt barriere eller underlag for laminatgulve?

June 19

Når du installerer laminat gulve, du har brug at lægge et underlag over undergulvet, først. Typen af underlag du brug vil afhænge af placeringen. Hvis du lægger et laminat gulv uden den korrekte underlag, risikerer du at beskadige laminat eller vokser mug og meldug under dit gulv.

Gulvbelægning

Betongulve har generelt nogle vandindhold, fordi materialet, der væger fugt fra jorden under gulvet og fra luften. Træ undergulve over gennemsøgning mellemrum kan være fugtigt på grund af varmen udveksling mellem huset og krybekælder. Hvis du lægger laminat på beton eller et undergulv over en krybekælder, du har brug for en fugt test og den korrekte underlag.

Fugt Test

En fugt test er udført på enhver betongulv på første sal eller under jordniveau og enhver undergulve over gennemsøgning mellemrum. Undergulve af træ kan have en maksimal fugt niveau på 14 procent. Betongulve kan kun have en 4,5 procent fugt niveau. Fugt test kits er tilgængelige på din lokale gulvbelægning forhandlere og nogle hjem forbedring butikker. Testen skal gøres før du overvejer installation af laminat på disse typer af gulve. Hvis fugt testresultater er over det maksimale niveau, kan du ikke installere laminat på gulvet, selv hvis du bruger en fugt barriere underlag.

Kombination underlag

Kombination underlag bruges på betongulve eller gulve over en krybekælder, der vil have fugt niveauer under 4,5 procent for beton og 14 procent til træ undergulve over en krybekælder. Underlag har en polyethylenfilm 6 mm tyk, som giver fugt barriere, knyttet til standard skum underlag. Hvis testen afslører, at gulvet har en acceptabel fugt niveau, skal du bruge denne type af underlag på undergulvet før om laminatet.

Andre typer af underlag

Bortset fra jordoverfladen eller kælderen konkrete undergulvet og undergulv over gennemsøgning mellemrum behøver andre undergulve såsom krydsfiner en fugt barriere, hvis gulvet er installeret i et godt ventileret bygning og træ har haft tid til at acclimate til mindst 48 til 96 timer, men dette også afhænger af klimaet i dit område.

Du kan bruge et underlag som standard skum, kork eller modificeret skum. Standard skum underlag er omkring en ottendedel tomme tyk. Det bruges overalt en fugt barriere ikke er nødvendig. Udover standard skum, der er den modificerede underlag, som varierer er tæthed mellem producenter. Det vil fungere som en støjskærm til gulve under laminatet.

Anden typen af underlag er kork underlag, som er omkring en fjerdedel inch tyk og bruges til at hæve undergulvet højde eller giver en højere grad af støjskærm. Ingen af disse er brugt som en fugt barriere underlag.

Geografisk område

Vandindhold i krydsfiner undergulve er generelt lavere end 10 procent i hele USA. Hvis du bor i de kystområder, hvor luften er fugtig og varm, kan fugtighedsindhold være så højt som 13 procent. Hvis dette er tilfældet, skal du muligvis en fugt barriere på krydsfiner undergulve. Hvis du er i tvivl om vandindholdet i alle gulvene du planlægger at laminat, gøre en fugt test.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com