Jeg mister vandtrykket når jeg skylle mit Toilet: Hvad er der galt?

November 12

Jeg mister vandtrykket når jeg skylle mit Toilet: Hvad er der galt?

Toiletter inde i hjemmet er forbundet til de vigtigste vandlinjen. Det gør dem modtagelige for dråber i vand pres; Det kan også være tilfældet, at toilet årsager dråber i vand pres, når det er skyllet. Forstå mere om årsagerne og rettelser til disse problemer vil hjælpe dig med at finde en løsning, der holder dit toilet kører.

Problemet

Toiletter er tilsluttet en forsyningslinie, at haner i vigtigste VVS-systemet. Disse linjer er normalt 3/4 tommer i diameter, hvilket betyder, at de er af samme størrelse som de fleste af de største rør i dit hjem vandrør. Når toilettet skyller, trækker de fra den vigtigste vandforsyning. Dette vil reducere mængden af pres, der er tilgængelige for resten af rør i huset. Effekten vil kun vare så længe som det tager for tank til refill, men.

Diagnosticering lavtryk

Vandtryk kan slippe for en række årsager, herunder nybyggeri i nærheden, sprinklere tænde eller problemer med hjælpeprogrammet vand levering system. Det er vigtigt at teste på toilettet for at se, om handlingen rødmen virkelig forårsager lavt vandtryk. Drej på det kolde vand så højt som det vil gå i badeværelse vasken. Mens vandet løber, skylle toilettet. Hvis vandtrykket har en mærkbar nedgang i pres, så snart du skylle, er toilettet årsag til det lave vandtryk. Hvis vandtrykket forbliver stabil, er problemet andetsteds.

Tips til håndtering af lavtryk

Fordi toilet tank fylder over en periode på ca. 30 sekunder, der handler om så længe trykfald vil vare. Den enkleste måde at håndtere dette problem er at ikke bruge andre enheder, der kræver vand mens din er toiletbesøg. For eksempel, at vente med at køre opvaskemaskinen, eller pause opvaskemaskinen, mens du bruger badeværelset. Indstilling af sprinklere at vende et tidspunkt når folk typisk ikke bruger badeværelset vil også øge det samlede beløb af vandtryk i hjemmet under spidsbelastning skik.

Stigende samlede vandtryk

Hvis du ønsker at øge det samlede beløb af vandtryk, der er altid til rådighed til husets VVS-system, er det muligt at justere vand pres regulator ventil. Denne enhed er placeret langs de vigtigste vandlinjen i huset og styrer det pres, der er frigivet til hele systemet. Løsn møtrik i bunden af justering ventil og drej brystvorten på toppen med en skruetrækker til at ændre indstillingerne for pres. De fleste boliger ligger på omkring 60 psi, men du kan sikkert øge presset til omkring 80 psi. Dette vil give mere konstant pres, når toilettet skyller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com