Jeg nødt til at lægge isolering i vægge: kan jeg bruge Spray skum, så jeg ikke behøver at rippe op vægge?

May 26

Isolering serverer dobbelt told: det isolerer for at holde varmen i og kolde ud, og det fungerer som en lyd dæmper til at blokere omgivende støj. Hvis væggene er allerede på plads i strukturen, har du ikke helt rip dem ned for at tilføje isoleringsmateriale. Du kan bruge spray skum i mellemrum mellem væggene med minimal væg skader.

Prepping væggene

Fjerne alt fra den væg du ønsker at isolere. Hvis du planlægger isolerende fire vægge i et rum, start med væggen længst fra forstuen. Fjerne inventar, der kan falde og bryde som billedrammer eller sarte ornamenter. Brug en stud finder til at finde hver enkelt stud. Du vil gerne undgå studs og koncentrere sig om gratis tomme rum, så markere studs med et X for reference. Næste, brug et målebånd til at måle ud isætning punkter langs væggen, omkring 1 fod fra baseboards og afstand fra hinanden omkring 3 fod eller deromkring.

Boring

Bruge en tømrer blyant til at markere hver lokation med en lille cirkel, langt væk fra studs i væggen. Outfit din boremaskine med lidt ½-tommer og bore huller gennem hver cirkel, du har markeret. Når hullerne er klar, fordelt en dropcloth på gulvet flush mod sokler til at fange nogen rod, som kan sive ud. Handsker og beskyttelse af øjne er stærkt anbefales. Nu er det tid til at tilføje isolering.

Tilføje isolering

Indsæt dyse spidsen af spray skum objektbeholders tip i det første hul og tilføje en første kørsel af skum. Spray det køre omkring et minut før at fjerne dysen og trykke på den øverste del af væggen. Lytte til lyden i tappe gør. Hvis det lyder hult, genindsætte dysen og tilføje mere skum; Hvis aflytning lyder mere som et bump, afsnittet væg er fuld og skal du fjerne dysen og flytte på den næste hul.

Efterbehandling jobbet

Gentag fremgangsmåden for hvert hul du boret. Holde vagt, som du går. Hvis den næste hul foran ene hvor du arbejder begynder at lække skum, er væggen at få fyldt op til kapacitet. Når alle hullerne i væggen er blevet behandlet, skrabe væk overskydende skum, der sivede ud og fylde hvert hul med drywall patch til at dække over hullerne. Hvis plasteret du anvendte er ikke samme farve som din væg, male væggen for at skjule beviser for boring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com