Jenny Lind 3304 krybbe instruktioner

August 29

Jenny Lind 3304 krybbe instruktioner

Jenny Lind krybbe nostalgisk udseende finder inspiration fra den populære "svenske nattergal", en operasanger, der fortryllede amerikanske publikum i 1800-tallet. Selvom Jenny Lind stil baby Krybber er smukke i deres design med udskårne mønstre på alle fire sider af krybbe, er "Jenny Lind" ikke et brand navn. Det første skridt i samle en Jenny Lind krybbe ville være at finde producenten af dit bestemte model. Denne information kan findes med producentens nummer på bunden af krybbe eller på bagsiden af hovedgærde. Med nummer 3304, de første tre cifre 330 repræsenterer producenten og det fjerde ciffer repræsenterer farven.

Instruktioner

•Unpack alle dine krybbe stykker i den ønskede plads til din nye barneseng. Sammenlign alle hardware i din pakke til listen producenter af materialer. Der skal være seks store stykker; et stationært jernbane, dråbe side jernbane, hovedgærde, footboard, krybbe forår og en madras. Hvis din krybbe ikke kom med en liste over materialer eller monteringsvejledning, kan du besøge webstedet producenter for at indhente de oplysninger, du har brug for.

•Lay hovedgærdet på jorden med indvendigt af barnesengen opad, skru låsen parentes stramt i hovedgærde. Gør det samme for den footboard sørge for låsen parenteser vender indad mod krybbe.

•Skub en dyvel igennem det øverste hul i både hovedgærdet og footboard. Indsætte dyvel gennem låsen parentes og sikre Stationært jernbane på plads med de skruer, der leveres.

•Sæt krybbe foråret i den ønskede position til alle fire sider af madrassen støtte. Vedhæfte dråbe side jernbane, håndtaget skal være i åben stilling, når du vedhæfter sænkbar sidevæg. En krybbe jernbane skal altid placeres op, når barnet sover og har evnen til at falde for lettere at ændre.

•Strømforbrug i standby krybbe op og tilføje madrassen. Kontroller, at alle møtrikker, skruer og forankring mekanismer har været fastgjort forsvarligt. En hyppig kontrol bør gøres gennem brugen af din barneseng.

Tips & advarsler

  • Check at se, hvis du kan registrere din krybbe online, registrere dit produkt vil sikre at du får besked om alle tilbagekaldelser.
  • Sørg for, at hver del og stykke er korrekt fastgjort og på plads, før hvilende barn i barnesengen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com