Jern Chelat og gule blade

September 9

Chelateret jern bruges til at behandle jern klorose--aka jernmangel--i buske og træer. Jernmangel forårsager bladene bliver gule. En kvælstof mangel vil også resultere i gule blade. Skelne mellem en jern og en kvælstof mangel ved at identificere, hvilke blade har vendt gule: Hvis det er den nye vækst, er det en jernmangel; kvælstof mangel angreb ældre vækst i bunden af anlægget.

Årsagerne til jernmangel (jern klorose)

Jern og mangan er to essentielle mikronæringsstoffer fundet i træ blade, ifølge South Dakota State University forlængelse. Ofte, i basisk jord er disse elementer ikke tilgængelige til anlægget, selvom de kan være rigelige; højt pH i jorden forhindrer planten i at absorbere dem. Chelateret jern anvendes til plantens blade eller jorden. Fordi det er Chelateret, forbliver det vandopløseligt selv i basisk jordbund. Forlængelsen hedder også, at en jern og mangan mangel forværres ofte af lavt iltindhold og dårlig gasudveksling, som er fælles i tunge, komprimeret jord.

Typer af jern Chelat behandlinger

Der findes to almindelige typer af jern Chelat behandlinger: Blandtegning applikationer og jord programmer. Blandtegning programmer bliver sprøjtet på løvet og bruges til "grøn op" løv, men ikke nødvendigvis at rette problemet. Jord programmer er beregnet til at afhjælpe problemet; det vil sige, giver de supplerende jern til rødderne i form af planten kan absorbere. Jord behandlinger er normalt kornet i form og anvendes til øverst 1-2 inches af jord derefter vandes i rodsystemet. Jord programmer vare længere end Blandtegning applikationer, men stadig skal gentages hvert par år for de bedste resultater.

Alternativer

Et alternativ til Chelateret jern er at sænke jordens pH til et niveau, der er mere sure og vil tillade anlægget til at optage jern. Dette er noget urealistisk for store træer, men muligt til buske. Typisk, svovl anvendes til jorden omkring træet og vandes i jorden til at sænke pH.

Plantning egnede arter

Din lokale Planteskole sælger masser af træer, men ikke alle af dem er egnet til din jord eller endda din region. Det er fristende at plante noget, der ser smukke i børnehaven, men de stærkeste, sundeste træer og buske vil være dem, der er egnet til dyrkning af hvor du bor. Plantens U.S. afdeling i landbrug hårdførhed Zone er en indikator, men spørg din lokale planteskole, hvilke der er hjemmehørende i regionen. Visse træer og buske er tilpasset til jordbund med høj alkalinitet og vil ikke kræve årlige behandlinger af Chelateret jern.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com