Jern Pletfjerning

May 20

Når jern aldre og begynder at bryde, kaldes oxidation. Det stof, der er produceret af jern oxiderende er rust. Rust har en rødbrun farve, som overfører nemt på andre overflader. Rust pletter er notorisk stædig, og de kan blive permanent, hvis de ikke behandles ordentligt. Jern rust kan fjernes på forskellige måder afhængigt af materialet pletten er blevet overført til.

Syntetiske fibre

Syntetiske materialer, såsom acryl og polyester, bør rengøres direkte med et mildt rengøringsmiddel. Brug en kommerciel Tøjvask bar eller udrensning pulver (såsom borax). Vaskemidlet fra undersiden af pletten for ikke at gnide pletten dybere, og benytte masser af koldt vand.

Naturlige fibre

For at rengøre rust fra flannel og bomuld, anvende citronsaft på pletten og klappe fløde af tandsten på toppen af det ramte område. Dette bør trække pletten. Skyl med frisk, koldt vand før citronsaft tørrer. Hvis der er stadig nogle misfarvning, prøve at anvende citronsaft og udsætter det for sollys for 20 til 30 minutter.

Finvask

Når det drejer sig mere følsomme emner såsom silke, læder og ruskind, er det bedst at du sætter varen til en professionel renere. Disse materialer er alt for temperamentsfuld at forsøge fjernelse uden nogle niveau af ekspertise.

Linoleum

Hvis du vil fjerne jern rust pletter fra vinyl eller linoleum, skal du bruge en tætte svamp eller vaskeklud med masser af sæbevand. Forsøge at massage pletter ud snarere end krat det ud, som du ikke ønsker de rust partikler til at blive indgroet.

Rustfrit stål

Når du ønsker at fjerne jern pletter af rustfrit stål, brug de fineste sandkorn sandpapir, som du kan finde. Forsigtigt buff området indtil pletten er bare løftet. Anvende skivede løg eller mineralsk olie til alle dele af overfladen, der gjorde kontakt med sandpapir. At rense området med sæbe og varmt vand; tør; og så polere med din favorit rustfrit stål polsk.

Sten

Til sten, beton, mursten og granit, bruge sæbevand og en børste eller firma svamp. Igen, målet er ikke til at skrubbe jern rust partikler ind i overfladen, men at løfte dem væk. Brug fast, cirkulære bevægelser, men ikke krat. Skyl liberalt.

Anbefalinger

Nogle af de rust flyttefirma, der er afsat til metalliske overflader er faktisk helt stof-safe. Hvis ved hjælp af kommercielle rust pletten flyttefirma, Læs de instruktioner og advarsler grundigt. Før ved hjælp af enhver metode til at fjerne jern rust pletter fra tekstiler, teste det på en inconspicuous område og lad det tørre. Du ønsker ikke at gøre yderligere skade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com