Jern sulfat for indfødte planter

March 2

En indfødt plante er en plante, der naturligt vokser i et givet område, differentieret fra tropiske planter, der er taget ud af deres naturlige element og dyrkes i et klima, som de ikke er vant. Da indfødte planter er allerede tilpasset vækstbetingelser i et givet område, de er typisk mere tilbøjelige til at udlede fra indfødte jord alle de næringsstoffer de har brug for at overleve. Det betyder ikke, at indfødte planter trives på forsømmelse; avlere stadig lejlighedsvis behov for at supplere næringsstoffer planterne ville ellers mangler, såsom jern sulfat.

Native planter og jern

Spørgsmål vedrørende jerntilskud til indfødte planter opstår normalt, når planter lider en toksisk reaktion på fosfor eller andre elementer, måske undervurderer plantens evne til at overleve i indfødte jord, avlere over befrugte deres indfødte planter og forårsage en toksisk reaktion på gødningen. Blandt de mest fremtrædende symptomer på sådan en toksisk reaktion på gødning er jern mangler.

Jern sulfat

Jern sulfat, Chelateret jern eller andre jerntilskud kan derfor bruges til at behandle jern mangler i indfødte planter, der lider en toksisk reaktion over befrugtning. Mere specifikt planter lider en toksisk reaktion på høje niveauer af fosfor, der er formidles til dem fra overdreven brug af gødning, og supplere jern i disse planter har vist sig at reducere indfødte planter toksicitet for store mængder af fosfor.

Jern klorose

En anden fælles brug for jern sulfat i indfødte planter er at behandle jern klorose. Karakteriseret ved jern mangler er jern klorose karakteriseret ved bladet gulning på grund af mangel på klorofyl i bladene. Sprøjtning jern eller jernholdige sulfat, et vandopløseligt organisk jern kompleks eller anden Blandtegning-anvendt jerntilskud til indfødte planter er et yderst effektivt middel til genoprette sund jern niveauer og behandling af jern klorose.

Andre overvejelser

Jern sulfat er derfor oftest bruges til at behandle problemer i planter, og de mest effektive måder at forebygge disse problemer og til hinder for, at er nødvendigheden at bruge jern sulfat er at undgå overdreven befrugtning og undgå dyrkning af indfødte planter i jord, der er rige på zink, mangan eller kobber, hvilket reducere plantens evne til at absorbere jern. Hvis du skal bruge en jern sulfat behandling for at holde din plante sunde, kun bruge den mindste mængde, der er nødvendige for at opnå de ønskede effekter i din indfødte planter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com