Jernbanen Spike håndværk

January 15

Jernbanen Spike håndværk

Jernbanen pigge ligner gigantiske negle; de er lavet af metal, der ender i en kile- eller punkt. Bruges til at fastgøre træ skinner til metal spor, kan pigge også bruges som dele i en række af craft-projekter. Om din samling af jernbanen pigge er antik og rusten eller skinnende og nye, de projekter, der kan ske er kun begrænset af din fantasi og kreativitet.

Kniv

Erfarne metal arbejdstagere med de rigtige værktøjer kan mode en kniv med en railroad spike. Du skal bruge en spike, som er lige. Opvarm den stump ende af spidsen, indtil det er varmt nok til at bøje. Twist halv af spike med en rørtang til at danne håndtaget. Varm anden enden og smede metal at danne klingen. Slibe og polere blade for at fjerne mærker, hammer. Tilføj dekorationer eller raderinger hvis det ønskes, for et personligt touch.

Knagerække

Hvis du har et barn, der elsker tog eller er en railroad entusiast selv, gøre en knagerække, ved hjælp af jernbanen pigge til kroge. Du kan enten gøre der monteres på væggen eller en fritstående frakke træ. For en grundlæggende væg monteret en, skære et stykke træ til den ønskede længde. Sand bestyrelsen og male et tog scenen på forsiden. Hammer railroad pigge ind i bestyrelsen selv mellemrum danner kroge. For at gøre en fritstående, kan du enten købe et kit og sætte det sammen, ved hjælp af pigge i stedet for krogene, der kommer med det, eller oprette din egen med træ.

Bordlampe

Gøre en bordlampe, ved hjælp af jernbanen pigge som base. Dette håndværk projekt gør en god gave til en tidligere ingeniør eller et karakteristisk stykke home decor. Købe en lampe kit fra en home-forbedring eller håndværk butik og samle lampe kit. Gøre en base for lampen bruger en færdig stykke træ. Hammer fire railroad pigge ind i bunden i en firkant til udgør grundstrukturen i lampen. Tilføje lys armatur, ledning og skygge. Du kan bruge en almindelig skygge eller tilføje tog-tema billeder med decoupage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com