Jig savning Tips

April 27

En stiksav er en lille men afgørende del af enhver magt værktøj samling. Sin frem-og tilbagegaaende lodret kniv kan skære vinyl, træ, metal og andre materialer på måder, der ingen større blade kan. Mens en stiksav er værdiløs for ting som ripping tyk krydsfiner eller skære 4x4s i halve, bare prøve at bruge en rundsav til at sætte en to-tommers halvcirkel ind i kanten af et gulvbræt til at passe det omkring en pibe, eller skære en tre-tommer kvadrat ind i midten af et stykke af paneler for en plug stikket.

Knive

Generelt, jo mere detaljeret de klip, du gør, den tyndere bladet skal være, og jo mindre tænder. Konsultere klinge emballage for at afgøre, om du har rigtige til jobbet. Hvis du er opskæring træ, der er mere end to inches tyk, det er nok for tyk til en stiksav og du bør prøve en anden tilgang. Når du starter projektet, får flere af hver slags blade, der tages højde for brud.

Side nedskæringer

Den mest grundlæggende snit med en stiksav er et snit, der kommer ind fra siden af et stykke træ eller andet materiale, så rejser rundt uanset line du har markeret. Dette er god til at skære ud kanten af et bord, så det kan passe omkring forhindringer eller kunstprojekter hvor du har brug for en udskæring fra midten af et materiale.

Springet nedskæringer

En stiksav evne til at kaste lige ind i midten af et stykke træ, så det kan skære huller fra inden for er blandt de mest værdifulde egenskaber. Disse såkaldte springet nedskæringer kan du, for eksempel, skåret en perfekt cirkel i siden af huset til at installere en tørretumbler udluftningsanordning. Hold saven over midten af det markerede område, pitching det frem så klingen er næsten parallelt med træ. Hold triggeren nede og få kniven går fuld hastighed, så langsomt sænke aflæsse hen til træet, holder en næsten-parallel vinkel. Tryk ikke saven i skoven, men lad arbejde sig langsomt. Når bladet er helt igennem, få det tilbage i sin lodrette position og skære mod den ydre kant af dine markerede linjer.

Tricks af handelen

Klemme det til et stykke krydsfiner til at holde det fra at hoppe rundt som du klippe det til opskæring ark metal eller andre meget tyndt materiale. For at skære noget, der har været lamineret, lå et stykke tykt klart tape over linjen for at forhindre, at laminatet opsplitning som du klippe det. For meget lige nedskæringer, klemme på en improviseret træ guide, at saven kan glide mod som du klippe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com