John Deere 175 Specs

December 31

John Deere har været en respekteret American-made mærke af udendørs haven og landbrugsudstyr da Mr. Deere opfandt først poleret stål plov i 1837. I dag er virksomheden en verdensomspændende kraft, fremstiller alt fra tungt udstyr til plænen traktorer som LA175.

Motoren og Drivetrain Specs

John Deere LA175 har en v-twin, overhead valve 724 cc Briggs & Stratton motor, der giver 26 hestekræfter. Transmissionen er en "to pedal mund kontrolleret hydro" med fartpilot. Plæneklipperen funktioner 16 tommers front dæk og 22-tommer stejler, støbejern foraksel, en svejset stål chassis og en frontmonteret brændstof sight gauge.

Ydeevne Specs

Fremad tophastighed på LA175 er 5,5 mph og omvendt tophastigheden er 3,2 km/h. Sving radius er 18 inches, og plæneklipperen højde kan justeres i 1/4 tommer intervaller. Bageste monteret tank holder 4 gallon, og chokeren opererer med et håndtag. Ændring af olien kræver ingen redskaber, og det elektriske system er 16 amp ureguleret.

Indstillinger

Maskinen kommer med en forreste kofanger, 54-tommer vinger, og kan være knyttet til en to-taske kollektion system. Sne vinger er tilgængelige i en 46 tommer størrelse, mens en 44-tommer sne blæser er også tilgængelige. Græsplæne striping kits, sne førerhuse, solsejl, spand indehavere og en bred vifte af tow bag værktøjer kan også føjes til maskinen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com