John Deere 455 fejlfinding

July 13

John Deere 455 fejlfinding

Ridning plæneklippere kan spare en masse tid på opskæring græs hvis du ejer flere hektar ejendom. John Deere 455 havemøbler traktoren er en diesel-drevne plæneklipper. Det fungerer ligesom enhver anden ridning plæneklipperen, og ligesom andre ridning slåmaskiner, det kan køre ind i driftsproblemer, der har brug for fejlfinding. Der er flere ting du kan gøre, hvis din John Deere 455 ikke vil fungere.

Instruktioner

•Kontroller, at bremsen er blevet skubbet. Traktoren vil ikke starte hvis bremsen ikke er implementeret. Tryk på bremsen ned og starter motoren. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du finde take-off (PTO) afbryderen. Denne parameter bør være på venstre side af dash. Træk PTO knop, indtil PTO indikator blinker på instrumentbrættet. Implementere bremsen og prøv motoren.

•Tjek for blæst sikringer. Sikringer placeres på højre side af maskinen. Hæve hood og fjerne panelet. Træk sikringerne fra soklerne og inspicere dem. Tage et kig på metal klippet i vinduet lunte, som er beliggende på midten af sikringsholderen. Hvis dette klip er brudt, skal sikringen udskiftes.

•Den brændstof-afspærringsventil kan også være lukket. Hæve hætte på 455 traktoren og tage det venstre panel. Find brændstof shut-off ventil. Ventilen vil have en løftestang, der kan være slukket med uret og mod uret. For at åbne håndtaget, dreje det mod uret. Satte sidepanelet igen, Luk hætten, og prøv at starte motoren.

•Hvis plæneklipperen vil stadig ikke fungerer, skal du kontrollere, at det rigtige brændstof er blevet tilføjet til systemet. John Deere 455 havemøbler traktoren har en diesel-drevne motor. Hvis en anden brændstof var ved et uheld tilføjet, vil maskinen ikke køre. Fjern brændstoffet fra plæneklipperen ved opsugning gastank med en slange. Kontroller, at alle af brændstoffet er taget. Erstat med dieselolie.

Tips & advarsler

  • Når du foretager fejlfinding af en ridning plæneklipper, er det bydende nødvendigt, at motoren er slukket. Ikke åbne kølerhjelmen eller fjerne sidepanelerne, hvis motoren er på. Også, slukke motoren når brændstofpåfyldning. Det er bedst at fuel mower i en udendørs rum. Tilføje brændstof i et lukket område kan være farlige for dit helbred.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com