John Deere 522 Loader Specs

January 10

John Deere 522 loader er en specialiseret udlæg for John Deere traktorer. Det er designet til at indlæse, transport og dump materialer som snavs eller klipper. Det kan købes som et hele bommen og spand system eller bare en spand, hvilket gør det en fleksibel vedhæftet fil system for landbruget og standard traktorer ens.

Spanden størrelse

Spanden er 72 inches lang, 35,3 inches dyb, og 27,6 inches høj med grave dybde på 5,4 inches. Det kan bære et maksimum på 21,6 kubikfod af materiale og er kategoriseret efter Deere som en allround nytte spand.

Hurtig vedhæftet fil-System

Loader spand er designet til at vedhæfte og løsrive fra boom uden brug af værktøj, i løbet af få minutter, ved hjælp af et sæt af pins. Disse nåle tillader den erhvervsdrivende til at skifte mellem forskellige boom vedhæftede filer med lethed.

Boom Specs

Bommen er drevet af traktorens hydraulik system, manøvrerede med enkelt joystick, er normeret til at løfte op til 2700 pounds og kan hæve belastninger til 122 inches.

522 muligheder for opstartsindlæseren

Loader boom kan modtage en bred vifte af vedhæftede filer ud over standard utility spanden. Det modtager støberi, konstruktion, rock og tandede spande. Det er også kompatibel med fork lift tænger og John Deere sneplov udlæg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com