John Deere Snerydningsmaskinen snegl ikke bevæger sig

July 20

Mærke producent John Deere tilbyder gæsterne masser i vejen hjem vedligeholdelse gear, herunder en linje af sneslynger. Typisk, disse maskiner gør snerydning lettere; men når noget går galt - i dette tilfælde den snegl, der giver mulighed for blæseren til at spinde--frustrationer kan montere. Heldigvis er der nogle DIY tilgange til at tage før du tager blæseren for servicering.

Løbehjulet

Sneslynger arbejde ved at suge luft ind gennem indtaget og sprængning ud gennem dysen til at blæse sne. Dette er muligt via løbehjulet, en propel-formet komponent, der er ansvarlig for tvungen indtag af luft. På gange vragrester, om bits af sten, grus eller papir, kan få stillet inde indtagelse og jam pumpehjulet, der forhindrer, at sneglen flytter. Så simpelt som det lyder, prøv forsigtigt hamrede på enheden for at få stykket at løsne.

Frosne indtag

Hvis en klar måde at luft-kilde er blokeret, kunne relaterede komponenter ikke fungere ordentligt; således plejer sneglen spin og gøre sit arbejde. En almindelig årsag til synderen for en fast snegl er en frosne indtag. Da indtagelses opgave er at bringe i luften, kold fugtig luft indsamler og fryser fan. Dette medfører en grib-up. Den enkleste metode til at afhjælpe problemet er at sætte blæseren i et varmt miljø under direkte belysning i et par timer til at smelte obstruktion.

Slidte bælte

Det bælte, der ture Løbehjulet har en tendens til kampen mod slitage over tid, det samme som et bælte på en bil eller lastbils motor ville. Se i manualen, der fulgte med din især John Deere model for det bælte nøjagtige placering og hvad model nummer du nødt til at erstatte det med; generelt, er bælte placeret på bagsiden af løbehjulet.

Afrevne bolte

Sneglens akslen er udstyret med et par bolte, der gør det muligt at finjustere snegl. Check rundt snegl til at lokalisere boltene. Hvis nogen mangler, erstatte dem. Mens du er der, visuelt inspicere hver pin for klipning, hvor brugen har gnedet skaft af PIN-kode (eller ben) ned. Erstatte nogen slidte ben.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com