Jord forurening eksperimenter

November 14

Jord forurening eksperimenter

Bly og arsenik er de mest almindelige jord miljøgifte som kan skade mennesker. Toksiske niveauer af bly i jorden typisk kommer fra blyholdig benzin og blyholdig maling. Arsen i jorden kommer fra tidligere brug af visse pesticider. Alle disse kilder er nu forbudt, så fortsatte koncentrationer af disse forurenende stoffer er faldet, men de kan stadig forårsage skade. Testning for kræver arsen og bly i jorden specialiseret udstyr, kemikalier og uddannelse.

Historie af jorden

Kende historien om den jord, du arbejder med. Find ud af hvad jorden blev brugt til. Hvis der var en plantage på det før 1947, er der en god chance for at arsen-baseret pesticider blev brugt, hvilket kan være toksiske niveauer i jorden. Hvis det område, hvor jorden er plejede at være en parkeringsplads parti, biler kan have lækket blyholdig gas ind i den. Hvis du arbejder med jorden er nær en trafikeret vej, føre mit har bygget fra de høje koncentrationer i udstødningen af biler når gas var blyholdig. Det samme gælder for hvis din jord var i nærheden af en tankstation, eller hvis det er (eller var) vindretningen fra tung industri, såsom aluminiumsværker. Arsen kan også komme fra olie, kul og udvaskning fra træ behandlet med arsen.

Eksponering for jord miljøgifte

Eksponering for giftigt bly og arsenik kan forekomme når direkte kontakt med forurenet jord sker, sådan som med hudkontakt og vejrtrækning i støv. Børn er de mest tilbøjelige til at blive udsat for forurening af jorden, da de er på jorden og er typisk mindre beskyttet. Arbejde uden handsker i din have er sandsynligvis den mest sandsynlige måde at blive udsat for at føre og arsen. Grave at plante et træ oprører støv, som når indåndet kan forårsage forgiftning fra forurenet jord. Ligeledes kan støv fra forurenet jord transporteres ind i hjemmet bliver luftbårne og skade dem, der indånder i partikler. Minimere eksponering ved at bære beskyttelsestøj, når du arbejder med jorden, navnlig handsker og sko. Fugtes jorden for at holde støvet og sørg for, at børn ikke gå barfodet, spiser jord eller spille i den. Sørg for at vaske dine hænder efter at have været i kontakt med jorden.

Testning for arsen og bly

Kontakt dit lokale Universitet udvidelse kontor for detaljer om hvordan til at indsamle prøver, der skal testes for jord miljøgifte. Generelt bruge en plastik murske for at indsamle flere prøver fra top 8 inches af jord, som du mener kan have arsen eller bly i den. Placere alle prøverne i en spand og bland dem sammen. Tag en kop-sized sammensat prøve fra blandingen og sætte det i en forseglbar plasticpose. Skriv dit navn, dato, sted og dybden af prøven på posen. Anmodning at den prøvningslaboratorium give samlede bly og samlede arsenik koncentrationer.

Eksperimenter

PIN hvidt ark papir til jorden i din plæne eller haven på flere steder. Overvåge, hvor meget støv har blæst på papir fra potentielt forurenede områder for visse perioder af tid, som en time, 12 timer, og en dag. Dette eksperiment kan også bruges til at bestemme, om støv er afregning af atmosfæren fra en nærliggende fabrik. Jo mørkere papir, mere støvet har akkumuleret. Bruge flere steder og test hvor den mindste mængde af støv lander for at bestemme omtrent, hvor arbejder i jorden ville være den sikreste. Du kan også teste hvor meget arsen og bly er at komme ind i din haveplanter. For at foretage dette eksperiment, tage blad prøver fra de samme type anlæg, såsom radiser, på forskellige steder i haven. Placer hver prøve i en særskilt mærket containere. Send plantematerialet til et testlaboratorium på din tilstands jord give universitetet. Sammenligne indholdet af arsen og føre i blad prøver med placeringen af de afprøvede planter til at bestemme det bedste sted at fortsætte vokser mad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com