Jord insekticid & termitter

March 29

Jord insekticid & termitter

Termitter finde tømmer i huse, hegn og andre strukturer et velsmagende måltid. En måde at styre de destruktive insekter omfatter brug af jord insekticider betød at forhindre termitter fra at komme til skoven.

Typer

Jord insekticider fungerer bedst på underjordiske og højen-bygning termitter da de bygge reder i jorden. De fleste andre termitter bygger deres kolonier i træ, så jorden insekticid ikke kontrollerer tilstrækkeligt disse skadedyr.

Traditionelle

Traditionelle insekticider arbejde i en af to måder. Frastødende jord insekticider holde termitter fra behandlede områder. Dødbringende jord insekticider arbejde ved at dræbe termitter ved kontakt.

Kombineret

En tredje, kombinerer ny type insekticid både frastødning og toksicitet, ifølge University of Hawaii. Insekticidet tilbyder forsinket frastødning, at tilskynde til større tal af termitter til at angive området af toksicitet. Til sidst, termitter dør efter transporterer tilbage toksin til deres koloni fra det behandlede område.

Sådan fungerer det

Insekticidet bliver anvendt i nærheden af de punkter hvor termitter tunnel i træ struktur fra jorden. Anvendelsen af insekticider kræver særlig omhu for at undgå at få Sprayen til varme kanalerne, VVS eller vandsystemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com