Jord Test anbefalinger

March 15

Jord Test anbefalinger

Resultater fra jord test for næringsstofindhold og tilgængelighed inden plantning af afgrøder eller en have vil rådgive landmanden og gartneren af næringsstoffer skal tilføjes til jorden. Jord test udføres mindst to måneder før plantning så næringsstof justeringer kan foretages og jord kan absorbere dem.

Testresultater

Testdata fra jordprøver vil blive sendt i en formular, der kan være forvirrende for landmand eller gartner til at læse. Intervallerne er fastsat optimale mængder af nødvendige næringsstoffer. Kolonner med faktiske data er læst og sammenlignet med de intervaller, der er fastsat.

pH niveau

Jordens pH-værdi er en indikator, der afslører hvordan surt eller basisk jord. Et testresultat af omkring 500 angiver et godt niveau af calcium i den jord, som er relateret til niveau af pH. Måling af pH afslører, hvis næringsstoffer er tilgængelige for planterne. Hvis pH-værdien er uden for rækkevidde, kan det anbefales at tilsætte kalk til jorden.

Kommentarer af Lab

Faktiske næringsstof data vil blive opført og anbefalinger for pounds per hektar vil blive skrevet i en data boks på formularen. Kommentarer af lab vil tilbyde retninger på hvor meget gødning skal anvendes, anvendelsesmetode og længden af tid inden plantning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com