Jord test i Minnesota

December 31

Jord test i Minnesota

Befrugtende uden en jord test er som at spille pin halen på æslet. Du kan få det rigtige, men det er en flok nemmere at tage ud blindfold og ser direkte på dit mål. For Minnesota beboere, University of Minnesota tilbyder jord afprøvning og returnerer resultaterne med anbefalinger til befrugtning baseret på din påtænkte brug af jorden.

Udtagning af en prøve

Fjern alle græs og strå fra området prøve. Med en murske eller lille skovl, grave en prøve. For tørv, prøve fra top 3 inches for eksisterende plæner og top 6 inches for nye græsplæner. For haver, prøve fra top 6 inches. Gentag prøvetagning processen i fem spredte områder af plæne eller haven. Du kan beslutte at have en særskilt test udført for forskellige områder. For eksempel, hvis jordbundsforholdene i din forhave og baghave er væsentligt anderledes, kan du gøre to separate jord test. For hver test, du skal have gjort, blend de fem prøver sammen og måle ud ca en pint af blandet jord. Prøveposerne er tilgængelig gratis fra universitetet, men nogen ren beholder vil arbejde.

Indsendelse af prøven

Sende en udfyldt kopi af formularen knyttet i ressourcer med hver jordprøve. Hvis du sender flere prøver, skal hver en separat kopi af formularen og en enkelt fire brev navn. Markere prøvebeholder og formularen med dette navn. Anføres på formularen om jordprøven er fra et område, hvor du planlægger at oprette en græsplæne, allerede har en græsplæne, eller har planer om at plante en have. Ud over den standard test, kan du også har din jord testet for salte.

Betaling

Hver standard test koster $15. Salt test er en ekstra $5. Sende en check med prøver og former. Mail prøver at: jord Testing Laboratory, University of Minnesota, 1902 Dudley Avenue, St. Paul, MO 55108. Du kan også hånd levere prøver at værelse 135 af bygningens afgrøder forskning på UM campus i St. Paul.

Rapport

Universitetet vil returnere tests med anbefalinger for fosfor, kalium og pH korrektion. Resultaterne vil også analysere din jordtype og procentdel af organisk materiale. Kvælstofoxider er ikke udført, da nitrogen er meget mobile i jorden. Kvælstof anbefalingerne i betænkningen er baseret på organisk materiale resultater og den tilsigtede brug.

Handling

Bevæbnet med en handlingsplan fra UM, kan du nu ændre din jord ifølge hvilke planter du er voksende behov, der ikke allerede udbydes af de indfødte jord. Dette vil gavne dine planter, din pengepung og alle planter og dyr, der lever i skelsættende nedstrøms fra din landskab.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com