Jord toksiner

March 16

Jord toksiner

Jord er grundlaget for næsten alle planteliv på jorden og dermed indirekte grundlaget for alle dyrs liv, herunder mennesker. Giftstoffer i jordbunden føre til toksiner i planter og dyr. En grundig forståelse af jord toksiner kan hjælpe i bestræbelserne på at fjerne dem og vende tilbage jord til en tilstand af sundhed.

Spildevand

Slam fra rensningsanlæg er lavet af rensningsanlæg, når de renser vandet, der kommer ind i dem, under forberedelse for at frigive det tilbage til det naturlige miljø. Enorme mængder af slam fra rensningsanlæg er lavet hvert år, og meget af det er spredt på landbrugsmarker. Mens komposteret afføring ikke er en sundhedstrussel, er spildevand et andet stof, fordi det er lavet af alt, hvad der er gået ind i toiletter og afløb, herunder lægemidler, biologiske, maling, giftige kemikalier og andet, der nogen besluttet at skylle ned et toilet. Omfanget af disse toksiner øges, når de forurener spildevand flow som helhed, og resultaterne er føjet til jord af spildevand slam spredere.

Clostridium Botulinum

Clostridium botulinum er en bakterie, der forårsager botulisme. Botulisme er en forholdsvis sjælden tilstand, og når det forekommer nogen, det er normalt et resultat af dårlig mad. Bakterierne også findes i jorden under nogle betingelser og kan lejlighedsvis overføre til mennesker og dyr. Denne bakterier er dræbt, da det er opvarmet til over 175 grader Fahrenheit i 10 minutter, hvilket gør det en enkel sag at dræbe det i mad, når maden er kogt. Men det hjælper ikke beskæftige sig med bakterier i jorden, da der ikke er nogen praktisk metode til at gøre dette til store mængder af jord.

Tungmetaller

Tungmetaller forurene jord gennem en bred vifte af menneskelige aktiviteter, herunder deponering, minedrift, fremstilling af kemikalier og pesticider. Disse metaller, som omfatter bly, cadmium og arsen, er dødelig for mennesker og andre dyr, når de indtages i store mængder. Skade normalt resultater fra kronisk eksponering over en lang periode. Tungmetaller findes i naturlig jord, men i koncentrationer, der er for lavt til at udgøre en trussel. At fjerne tungmetaller forurening fra jorden er en ekstremt dyrt og invasive proces, og som et resultat mange forurenede områder har ikke været renset.

Løsninger

Konventionelle metoder med giftig jord afhjælpning ofte indebærer simpelthen at fjerne jorden og bortskaffelse af det som giftigt affald. Der findes mere lovende metoder i form af phytoremediation, bruger de naturlige helbredende egenskaber af planter til at sænke niveauet af giftstoffer i jordbunden. Nogle planter lader til at være immun over for toksiner, der er skadelige for mennesker. På en måde, der svarer til CO2-opsamling, der reducerer drivhusgasser, kan planter tage i toksiner, trække dem ud af jorden og holde dem i deres fibre og blade. Denne metode af jord rensning er i sin vorden men holder meget lovende for fremtiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com