Jord vand lagring teknikker

October 4

Jord vand lagring teknikker

"Plante i fugtig, godt afdrypning jord," er et ofte hørt anbefaling for hjem gartnere. Jorden skal bevare fugten godt at give plante rødder en stabil forsyning. Sandet jord afløb for hurtigt og miste værdifulde vand, mens lerjord tillade vand at pool på overfladen. Jord med passende organisk stof indhold bevarer vand på et optimalt niveau. Nogle områder af de Forenede Stater har tørke, der kræver gartnere til at bruge teknikker til vandbesparelse. Køkkenhaver i højbed kasser også drage fordel af vand opbevaring teknikker.

Hydrozone plantning

Hydrozoning er gruppering sammen af forskellige slags planter efter deres behov for vand. Planter som bregner, begonier og fuchsia trives sammen med en hyppig vanding tidsplan. Sukkulenter plantet sammen overleve længere uden at blive udvandet. Køkkenhaver brug for vanding hver to til tre dage.

Vand hydrozones, dybt, men som sjældent som planterne kan tåle. Justere kunstvanding tidsplanen naturlig nedbør og klima krav. Tegn på overwatering er konstant fugtig muld og gul, visnende blade.

Barkflis

At give en 2 - 4 tommers lag barkflis omkring planterne reducerer jord fugt tab og ukrudt frø spiring. Halm, strimlet bark, avis, sort plast og organisk kompost er alle effektive barkflis materialer. Muldjord beskyttet af barkflis er også mindre tilbøjelige til at erodere.

Jorddækning med bark giver et dekorativt dækning for anlagte blomsterbede. Baghave kompost bruges som barkflis er let at gøre i en kompost bin eller åbne bunke. Kompost som barkflis giver en langsom frigivelse af næringsstoffer til jorden og fugt fastholdelse. Havecentre giver en bred vifte af barkflis materialer.

Drypvanding

Dryp vandingssystemer reducere vandforbruget med 50 til 70 procent, Ifølge Los Angeles Smartgardening Program. Drop kunstvanding slanger og lav-volumen tillade "boble udledere" dig at vand specifikke områder i haven med minimum fordampning tab. Jord bevarer fugt lettere når det ikke er oversvømmet med vand.

Jord med højt organisk indhold bruger drypvanding mest effektivt. Dryp vandingssystemer har sprinklere kan du justere for lav lydstyrke. Automatiske systemer har programmet timere til at tillade vanding i de køligere morgen tid, hvilket også reducerer fordampning tab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com