Jord & vand prøveudtagning

October 17

Jord & vand prøveudtagning

Processen med at indsamle jord og vandprøver til analyse kan fortælle dig værdifulde oplysninger om din ejendom. Under prøvetagning proces, kan du bestemme typen af jord på din ejendom, mens resultaterne af analysen kan give oplysninger om næringsstof niveauer for din have, tilstedeværelse eller fravær af forurening, eller geotekniske egenskaber. Samling eksempelprocedure er vigtigt, fordi en ordentlig jord eller vand stikprøven vil give høj kvalitet data for dit websted.

Jord og vand prøveudtagning retningslinjer

United States Environmental Protection Agency udgiver prøveudtagning retningslinjer, som du kan følge for jord og vand prøveudtagning. Enkelte stater også producere prøveudtagning-retningslinjer, som du kan bruge til at sikre, at du indsamler kvalitet prøver. Disse retningslinjer typisk er tilgængelige på statens og EPAS hjemmesider. Prøveudtagning-retningslinjer give detaljerede oplysninger om bedste praksis for prøveudtagning, udstyr brug og vælge Beskyttelsesbeklædning.

Jord prøveudtagning

Indsamling af prøver af overflade og undergrund jorden kræver værktøjer som en ske, skovl, hånd snegl eller bore riggen, afhængigt af dybden af prøven. Du kan indsamle overflade jordprøver fra top 6 inches af arealet ved hjælp af en ske og undergrunden prøver til dybder af ca 10-15 fødder ved hjælp af en skovl eller hånd snegl. Disse prøve dybder er passende til haven næringsstof prøvning eller lavvandede forurening test. Prøven dybder større end 10-15 fødder generelt kræver en boreriggen og er nødvendigt hvis en stor kemisk udslip sker på ejendommen og du har mistanke om, at materialet vil overflytte nedad i jorden, eller for geotekniske undersøgelser.

Mest analytiske parametre kræver, at du indsender en krukke med jord til laboratoriet. Men, flygtige organiske forbindelser som benzen eller vinylchlorid i brændstoffer og opløsningsmidler kræver speciel håndtering. Hvis du planlægger at prøve VOC, kan dit laboratorium give prøveudtagning værktøjer og specifik retninger.

Grundvand prøveudtagning

Du kan indsamle grundvand prøver ved hjælp af to metoder. Hvis egenskaben har en drikke-vandet godt, kan du indsamle en prøve direkte fra hanen. For en tap prøve, fjerne enhver vandfiltre og sier og desinficere vandhanen. Så vandet kan løbe fra hanen i fem minutter, derefter hente vand i en stikprøve krukke. Til steder uden en vand godt, kan du indsamle en prøve ved hjælp af enten en direkte-push boreriggen eller ved at installere en overvågning godt. Hvis det er nødvendigt at indsamle grundvand eller jord prøver af boreriggen, kan du leje en state-licens entreprenør i dit område.

Overfladevand prøveudtagning

Ejere af fast ejendom kan beslutte at indsamle en prøve af overfladevand til at kontrollere den generelle sundhed i on-site søer eller vandløb. Du kan indsamle overfladevand prøver ved at dyppe prøve flaske i vandområdet og flaske til at fylde langsomt. Nogle analysander kræver, at flasken har et konserveringsmiddel, som en syre, så du skal fylde flasken så at konserveringsmiddel ikke løber ud af krukken. Laboratoriet kan fortælle dig, hvis din flasker har konserveringsmiddel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com