Jordbundens sammensætning af de tempererede græsområder

October 21

Jordbund i tempererede græsområder er den mest værdifulde ressource, jord, fordi de er de mest frugtbare naturligt forekommende jordtyper. De vigtigste faktorer, der påvirker sammensætningen af tempererede græsarealer jord er mængden af nedbør og variation i temperatur hele året. Græsplanter, der vokser i disse regioner har også en stærk indflydelse på jordbundens sammensætning. De vigtigste steder på jorden til tempererede græsområder er veldts af Sydafrika, puszta af Ungarn, pampas i Argentina og Uruguay, stepper i tidligere Sovjet-lande og sletterne i Nordamerika. Disse er breadbaskets af verden.

Nedbør

Fordi nedbør i tempererede græsområder opstår i den varmeste tid af året i slutningen af foråret og sommeren, er jord meget veludviklet. Den gennemsnitlige nedbør for disse områder i et år er mellem 20 og 35 inches. At have masser af vand gør det muligt for kemisk nedbrydning til at finde sted i miljøer hvor tempererede græsområder forekomme. Det betyder at sten, sand og levende materialer nedbrydes hurtigere og er indarbejdet i jorden, hvilket gør det yderst frugtbare. Dog, fordi regn ikke er konsekvent hele året, tørre perioder tillader næringsstoffer til at akkumulere og stabilisere i jorden.

Temperatur

Høje sommertemperaturer af tempererede græsområder indflydelse typen græs, der vokser; hvordan hurtig materialer nedbryde, da temperatur påvirker hastigheden af kemiske reaktioner; og hvor meget vand fordamper fra jorden. Tempererede græsområder har normalt rigelig nedbør, men de høje temperaturer også forårsage de fleste af dette vand til at fordampe. At holde jorden fugtig, men ikke for vådt er hvad gør sammensætningen af disse jordtyper så rig. Fordampning på grund af høje temperaturer trækker vand fra dybt i jorden. Når vandstanden stiger, bringer de næringsstoffer og ler partikler mod overfladen af jorden. Således ændrer fordampning af vand fra tempererede græsområder sammensætningen af jorden ved at blande næringsstoffer i hele jorden.

Organismer

Den fremherskende organisme af tempererede græsområder er græs. Men mængden af vand området modtager og variation i temperatur afgøre hvad typer af græsser vil vokse. De massive mængder af rødder, græs planter vokse hvert år hjælp til at tilføje organisk materiale til jorden. Organisk stof er en nøglekomponent i jordens frugtbarhed. De lille Græsrødder binde også små stykker af jord sammen i små clods, som hjælper vand trænge ind i jorden og gøre sammensætning blive rigere. Andre levende organismer påvirke sammensætningen af jorden. Store pattedyr, insekter og orme hjælpe tilføje kvælstof og fosfor til jorden.

Moderplanten

Afhængigt af placeringen af verdens tempererede græsområder, vil de blive fundet på forskellige typer af rocky moderplanten. Moderplanten kan være en gammel havbunden, solid grundfjeld eller murbrokker. Dog rigelig vand og temperatursvingninger er jord af tempererede græsområder ret tyk. Dette er fordi de kemiske reaktioner, at nedbryde rock og sand i små partikler af silt og ler er hjulpet på vej af de miljøforhold, der findes i tempererede græsområder. Således, selv om moderplanten kan være fra meget forskellige typer af sten eller sand, jord, der er dannet på det har en lignende sammensætning. Det er meget tykke (mere end 6 fod), høj organisk materiale og meget godt for plantevækst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com