Jorde, der ikke er omvendt af pløjning

September 3

Jorde, der ikke er omvendt af pløjning

Jord ikke inverteret af pløjning er en del af no-till landbrug metoder til at redde jorden fra erosion og øge dens produktivitet. Jord er der vaskes væk 10 til 40 gange hurtigere end det er at blive oprettet. I nogle områder af Great Plains, er frugtbare muld faldet fra 12 tommer tykkelse til mindre end 4 inches. Landmænd, der ikke inverter deres jord af pløjning forhindre erosion og fastholde de værdifulde organisk materiale, der skaber mad ernæring i afgrøder.

Ukrudtsbekæmpelse

Invertere jorden ved pløjning har traditionelt været en metode til ukrudtsbekæmpelse. Weed frø spiring og vækst cyklus er afbrudt af pløjning ukrudt. Ukrudt konkurrerer med landbrugsafgrøder til værdifulde ressourcer som vand, sollys og jord næringsstoffer. Herbicid weed udryddelse er høje og mange ukrudt er blevet modstandsdygtige over for kemisk ukrudtsbekæmpelse. Økologiske landmænd har søgt måder at kontrollere ukrudt og forbedre deres jord på samme tid.

Indhold af organisk materiale

Høj organisk stof indhold og godt knold dannelse er væsentlige elementer i frugtbar jord. Organisk materiale tiltrækker og bevarer vand, at sikre hydrering selv i tørre perioder. Organisk materiale giver også langsom frigivelse af næringsstoffer til anlægget rodsystemer. Det forårsager jord til at danne de clods, der fungerer som kanaler for luft og vand. Pløjning inverterer jorden, forårsager det organiske materiale til at oxidere til kuldioxid.

CO2-emissioner

Ud over frigivelsen af giftige emissioner til atmosfæren, pløjning pauser op clods og udsætter jorden direkte til nedbør. En skorpe er dannet på jordoverfladen når clods er brudt. Vand og ilt ikke kan sive igennem skorpen, forårsager plante rodsystemer til dehydrerer og dør. Vandet løber og jorden undergraver. No-till landbrug praksis forhindrer denne cyklus af jord ødelæggelse.

No-till pløjning

Disken og mejsel plove bidrage til at øge fertiliteten hos en gårdens jord ved at forstyrre det så lidt som muligt. En disk plov sideværts fortrænger og inverterer jord uden brug af konkave disc vinger. Mejsel ploven vækker"" jorden uden at vende den. Yderligere traktor vedhæftede filer indsprøjtes et band af gødning med frø og lukke op den fure, eliminerer behovet for yderligere jord forstyrrelse. En tallerkenharve bruger stål knive til at skære gennem afgrøderester på et overfladisk niveau, roterende jord som forberedelse til plantning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com