Jorden muldvarp behandling

December 12

Jorden muldvarp behandling

Modermærker er lille, orm-ædende dyr, der lever i underjordiske tunneler. De kan forstyrre haveplanter, specielt pærer, og de skaber grimme dynger af snavs i græsplæner. Diffusering er generelt den mest effektive metode til at fjerne muldvarpe. Modermærker er meget små, dog, og kan være svært at finde i deres omfattende tunneller til at fælde, så kan du prøve en række forskellige behandlingsmetoder.

Tidsramme

Det er bedst at behandle modermærker lige bortrejst. Længere modermærker live i et område, de flere tunneler de grave og sværere bliver det at fjerne dem, ifølge Ohio State University. Deres tunneler kan også forstyrre plante rodsystemer, så de kan gøre en masse skade, hvis du lader dem alene i gården for længe.

Typer

Flere typer af jorden muldvarp behandlinger findes. University of California lister repellenter, fælder, gift, underjordiske hegn, grave dem op, oversvømmelser og røg patroner som potentielle måder at slippe af med muldvarpe. Du kan også afholde muldvarpe ved at gøre din haven mindre attraktiv for modermærker eller du kan ignorere muldvarpe ved landskabspleje på en måde, der ikke viser muldvarp skader så meget. University of California og Ohio State University er enige om at diffusering er normalt den bedste måde at slippe af med muldvarpe.

Diffusering

Mange havearbejde butikker og hjem forbedring butikker sælger muldvarp fælder, og online-butikker sælger dem, også. Følg anvisningerne, der følger med muldvarp fælder, som kommer i en bred vifte af stilarter. I almindelighed, skal du placere fælden i nærheden af eller over en aktiv muldvarp tunnel til at fælde muldvarp, ifølge Ohio State University.

Giftige stoffer og fumigeringsmidler

University of Missouri forklarer, at zink indiumfosfid er den eneste føderalt registrerede muldvarp gift. Det er vanskeligt at giften modermærker, fordi de normalt spiser orme. Zink indiumfosfid kommer fra havearbejde butikker på korn agn, som modermærker kan eller kan ikke vælge at spise. Gift, men er værd at prøve hvis du har undladt at fange modermærker med fælder.

Et par typer af fumigeringsmidler er føderalt registrerede for muldvarpe, herunder gaspatroner, aluminium indiumfosfid og calcium cyanid, ifølge University of Missouri. Ikke alle af disse fumigeringsmidler, er dog tilladt af lokale regeringer i USA. Hvis du overvejer at bruge en fumigeringsmidler for muldvarpe, check din lokale love først. Fumigeringsmidler virker ved forgiftning modermærker, efter at du placerer dem i en underjordisk muldvarp tunnel.

Havarikontrol

Gartnere kan styre muldvarp skader ved at anvende en kommerciel muldvarp frastødende til underjordiske løg. Insektmidler må ikke dræbe eller slippe af med muldvarpe, men de kan stoppe dem fra foruroligende plantet pærer. Ohio State University tyder på plantning færre græsplæner, som udviser den de fleste muldvarp skade. Plantning andre typer af haver kan gøre muldvarp skader mindre mærkbar. Du kan også plante pærer og andre planter inde underground metal bur, så muldvarpe kan forstyrre deres rodsystemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com