Jungle soveværelse idéer

January 12

En jungle-tema soveværelse kan bruges til voksne, der nyder den afsondrede fornemmelsen af et værelse, der er designet til at ligne den dybe jungle eller for børn, der har en interesse i de mange dyr i dette klima, aber og øgler. Med de rigtige farver og stykker kan du bringe den vilde jungle i den mest civiliserede af boliger.

Farver

Kanal den dybe jungle med forskellige nuancer af grøn, brun og tan. Holde udseendet bliver for mørkt med vægge i en lys neutral nuance. Indarbejde accenter af blå minder om dybe Skov vandfald eller orange, gule og røde til at påberåbe sig billeder af strålende blomster.

Møbler

Møbler lavet af en mørk-farvet træ eller vidjer vil blande godt med denne stil af indretning. Indarbejde antikviteter når det er muligt, og ikke vige tilbage fra stykker, der er godt slidt.

Tilbehør

Dyreprint kommer ofte til at tænke, når tænker på jungle indretning, men disse bør anvendes i moderation for at holde fra at se tacky eller overvældende. Bruge afrikansk eller sydamerikanske kunstværker for en autentisk udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com