Jungle tema soveværelse udsmykning idéer

October 28

Jungle tema soveværelse udsmykning idéer

En jungle-tema soveværelse kan appellere til mænd og kvinder i alle aldre. Hvis du er en naturelsker, kan temaets grønne toner og naturlige elementer skabe de ideelle pusterum. Personliggøre værelse med billeder af din favorit dyr, sammen med andre jungle-inspirerede elementer. Oprette et økologisk venligt værelse med ugiftige maling og levende planter.

Naturlige elementer

Hvis du er en naturelsker, dekorere dit værelse med levende planter til at skabe en afslappende oase. Hænge levende planter fra loft kroge eller fastsat terra-cotta urtepotter. Fyld vaser med farvestrålende friske afskårne blomster, som fugl af paradis, og placere dem på dit natbord. Vælg naturligt udseende møbler, såsom en matchende brun Flet hovedgærde, bord og kommode sæt. Hænge bambus nuancer for at tillade sollys til at filtrere ind i dit værelse i løbet af dagen.

Tror, økologisk

Miljøvenlig indretning er perfekt til en jungle-tema soveværelse. Male dine vægge en frisk grøn farve ved hjælp af nontoxic, lavt at ingen VOC (flygtige organiske forbindelser) maling. Erstatte gulvbelægning med bambus brædder eller genanvendt glas mosaikfliser. Købe genanvendt træ møbler, der har naturlige hardware, såsom smedejern håndtag. Bruge en quilt, sengetæppe eller dyne og plader lavet af økologisk bomuld. Være opmærksomme på aktuelle regnskoven spørgsmål og lære om miljøvenlige produkter (Se "Resources" nedenfor).

Jungle vægmaleri

Et stort vægmaleri ligner jungle-inspirerede elementer vil skabe en instant soveværelse tema. Hvis du er kunstnerisk, male maleriet selv bruge stencils, farverige maling og forskellige børste størrelser. Male en lys grøn eller blå baggrund, og forbedre væggene med stort træ billeder. Have det sjovt at skabe blade og bark; bruge svampe til at skabe tekstur. For en pop af farve, male orange, rød og gul tropiske blomster og papegøjer. Hvis du ikke er kunstnerisk, eller hvis du ønsker et professionelt udseende, leje en lokal kunstner til at oprette maleriet for dig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com