Justere den afrimning Timer på en Frigidaire FRS20ZSH

November 20

Frigidaire tilbyder en række selvstændige afrimning køleskabe, der begynder med produktidentifikation FRS20ZSH. I 2011 er der seks modeller, der passer til denne kategori. Design og funktioner af hver model kan variere en smule, men den interne setup er det samme. Afrimning timer sidder i det nederste venstre sektion bag et panel. Det regulerer, hvor ofte varmen cyklus kører at undgå frost oprustning både inde i fryseren og på de arbejdende elementer i systemet, såsom bredbånd.

Instruktioner

•Tag køleskab fra stikkontakten og Tom ud på indersiden af fjernelse af fødevarer og stativer.

•Tag bagpanelet. Metoden afhænger af udformningen af din Frigidaire. Look for skruer, der holder panelet på plads. Hvis du ejer en side-by-side enhed, er timeren til venstre. Køleskabet kan have et panel, der dækker både sider eller separate paneler for hvert afsnit. Der kan også være adgangsluge i nederste venstre hjørne.

•Look til venstre for blæseren når du får panelet ud. Du vil se en boks-lignende komponent. Dette er afrimning timeren. Det vil have en urskive eller skrue på den flade side, der tillader dig at foretage justeringer.

•Drej den dial eller skrue et hak mod uret for at formindske tid mellem afrimning kredsløb. Med andre ord, hvis køleskabet er indstillet til at køre afrimning hver 4 timer, slå justering for at angive cyklussen at starte hver 3 timer. Du vil afrimning at køre mere hyppigt hvis der er is oprustning på indersiden af din fryser.

•Flyt skiven eller skrue med uret for at tilføje tid mellem cyklusser. For eksempel, hvis du vil afrimning at køre hver 5 timer, slå du tilpasning til den lige et hak. Gøre, hvis fryseren ikke er cool nok eller ikke opretholde en korrekt temperatur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com