Justeringer for en ledning remskive på et forhæng stang

September 27

Justeringer for en ledning remskive på et forhæng stang

Hængende vindue gardiner i dit hjem kan give værelser helt nye udseende og også forbedre hvordan dit hjem ser ud udefra. Lægemiddeldistributører glat vindue gardiner, skal du installere en draperier stang med en række slides og remskiver. Baseret på producentens installation og service instruktioner, skal du muligvis justere remskiver lejlighedsvis for at sikre problemfri drift.

Installation

En af de mest grundlæggende justeringer kan du foretage en ledning remskive på et forhæng rod indebærer skiftende spænding trisse placering. Spænding remskive er et af de elementer, der ikke er knyttet direkte til forhæng stangen. I stedet, det mounts til væggen, vindueskarmen eller en nærliggende baseboard. Dette tillader snor til at hænge ned fra draperier stang før engagerende remskive, giver en måde at trække gardinerne åbent og lukket ved hjælp af ledninger. Spænding trisse skal installeres direkte under forhæng stang trisse så ledningen vil fungere korrekt og forhindre ledning og gardiner fra at blive viklet ind. Ledningen kan forkortes til at tillade trisse skal installeres højere på væggen, hvis det ønskes.

Hoved Position

Placeringen af et forhæng stang trisse hoved bestemmer den vinkel, hvor ledningen skal opfylde det at engagere sig ordentligt. Dreje hovedet 90 grader fra retning af ledningen vil skabe en tur i snor, som kan skabe friktion eller få det til at blive fast. En større tur vil skabe risiko for knuder i ledningen. Hvis remskiven bevæger sig frit, skal du muligvis justere hovedet ved at dreje det til at lade ledningen falder lige ned fra stangen.

Spænding

Med et forhæng stang remskiver i den korrekte position, og deres hoveder drejede parallelt med retningen af stangen, kan du justere spændingen af ledningen. Denne spænding henviser til hvor stramt ledningen er strakt mellem slide, som bevæger sig frem og tilbage langs stangen, og remskiven. Udover flytter remskiven til en anden placering, kan du justere spændinger ved at ændre længden af ledningen eller placere en knude i ledningen nær den remskive, der begrænser flytning af draperier.

Smøring

Over tid, kan støv og ledningen fibre opbygge inde i en draperier stang trisse hoved, forårsager ledningen at blive stukket eller kræver ekstra indsats for at flytte den. Hen til opbevare ledningen bevæger sig problemfrit gennem remskiven, gælde smøremiddel friktionsskiven er sikret. Tør smøremidler, såsom silikone-baserede husstand smøremiddel, vil gøre ledningen køre gennem trisse gnidningsløst uden at efterlade en rest på den ledning, der kunne komme ud på hænderne eller pletten draperier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com