Jute vindue idéer

November 4

Jute vindue idéer

Når kendt primært som sækkefremstilling materiale, har jute nu et sted i stilfulde hjem interiør. Traditionelt lavet af hamp eller jute, tilføjer tekstureret jute en jordnær, rustikke touch til udsmykning stilarter der spænder fra formelle til industri. Den brede vifte af vævninger--fra løs, afskedigelsen væver til strammere, linned-lignende vævninger--gør jute velegnet til talrige vindue behandling stilarter og typer.

Gardiner og forhæng

Gardiner og forhæng typisk kræver masser af stof metervarer, hvilket gør billig jute et ideelt valg. Moderne og industriel interiør, skal du installere tyller i headerne i foret, beboelse-bedømmelseskomite, jute gardiner. Hænge paneler af threading øskner gennem en smal gardinstang lavet af kobber, stål eller sort jern.

Simpel stang-lomme gardiner passer til casual, land og sommerhus indretning. For et twist, optrævle øverst og nederst på hvert panel til at oprette en jute frynser. Drej hovedet over til fronten når du sy rod pocket, hvilket skaber en linje af fringe lige under gardinstang. Brug den nederste frynser i stedet for en traditionel hem. Åbn gardiner i løbet af dagen med tiebacks fremstillet af længder af reb eller rafia.

Gøre jute formelle ved at bruge den til at gøre foret, top-plisseret gardiner. Klæde dem op endnu mere ved at føje en tre-kvart tomme, box-plisseret Flæsekanter til forkanten af hvert panel. Vedhæfte en tynd, guld ring til toppen af hver læg, og skub derefter ringe ind på en smal, forgyldte stang.

Kapper

Gøre en enkel, uforet valance for afslappet, boheme og rustikke værelser af hemming et rektangel af jute langs toppen og begge sider. Frynse bunden af valance unraveling 2 til 3 inches af stoffet, og derefter knude toppen af fringe i ottende-tommer sektioner. Hænge valance fra en stang ved syning ringe til hovedet, eller montering klip ringe.

For en ren-foret motiv egnet til udsmykning stilarter lige fra traditionel til moderne, gøre en skræddersyet jute valance med kasse læg. Gøre valance foret eller uforede, som du foretrækker. Hæft valance at en montering bord, og installere det med L-beslag.

Nuancer

Jute virker også godt for brugerdefinerede vindue nuancer, foret for privatlivets fred eller uforede til forsigtigt filter lys. Rokkede romerske nuancer ser godt ud i alle, men de frilliest interiør. Pynte dem med lodrette bånd af polstring gjord til at tilføje ekstra flair. Hvis du foretrækker et uventet element til romantisk udsmykning stilarter, bruge løs-vævet, uforet jute til bølgende ballon nuancer.

For små vinduer, prøve at bruge trykte jute sække som stof metervarer. Gøre dem til flade roller eller side-cinched sommerfugl nuancer. Når sænket, eller selv rejst kun halvvejs, tillade begge stilarter bogstaver på jute at vise.

Gesims bestyrelser og Lambrequins

For en prangende og sofistikeret jute window-program, skal du bruge den til at betrække polstret gesims bestyrelser eller lambrequins. Lambrequins er gesims boards med ben, der dækker siderne af vinduet. Du kan vælge en curvy eller straight-foret stil, uanset hvilken passer din bedste indretning.

Efter du har polstrede din gesims board eller lambrequin med jute, trimme det med overdimensionerede nailhead trim fremhæve figuren. Nailhead trim finish, der supplerer jute omfatter silver, antik messing, bronze og sort.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com