Jute vs havgræs tæpper

October 26

Jute vs havgræs tæpper

Gulvbelægning er ikke noget nyt; forhistoriske folk lavet dem fra de naturlige ressourcer i deres område. Rå, tidlig måtter blev sandsynligvis bygget af tørre stængler og slyngtråde, efterfulgt af enkle, flettede, kurv-arbejdede gulvmåtter. I det enogtyvende århundrede, moderne samfund er ved at genopdage skønheden, funktion og holdbarhed af naturlige fiber måtter, jute og havgræs.

Hvad er havgræs?

Seagrasses udviklet sig fra terrestriske planter, som er tilpasset til at leve nedsænket i vand. De er ofte forveksles med alger men er forskellige. Alger er forholdsvis enkel og unspecialized struktur og mangler ægte rødder. Seagrasses har ægte rødder, blade, blomster, frø og gennemføre væv og producere deres egne fødevarer gennem fotosyntese. Fordi de er støttet af vand - og ikke behøver at kæmpe tyngdekraften til at stå oprejst--mangler de stive stængler og trunke af landplanter. Dette efterlader dem fleksible i bølger og strømforhold-- og godt for vævning og tørring i måtter eller tæpper.

Hvad er Jute?

Jute kommer fra en af to indiske Corchorus planter, som tilhører familien hibiscus. Corchorus capsularis-- eller hvid jute--er en, og Corchorus olitorius omfatter tossa og daisee sorterne. Jute fiber kommer fra det indre væv af den stammen bark og bruges normalt til at pakke landbrugs- og industrielle varer. Det er en omfangsrig, stærke stof, der modstår stretching--gør for en stabil, slidstærk mat.

Karakteristika

Jute bruges typisk i tæpper til at give en alternative warp for knyttede tæpper. Hvis du vil flette ind i en mat, er det normalt kombineret med et blødere materiale, som uld eller hamp. Jute er insulative, naturligt hjælper med at regulere miljømæssige luftfugtighed, ikke-statisk og absorberer 10 gange lyd som syntetiske gulvtæpper. Seagrasses er sædvanligvis vævet, på deres egne, i flade mønstre, som kurv væve eller sildeben--eventuelt ligner forhistoriske gulvbelægninger. Seagrasses er ikke-absorberende, let at rengøre, allergivenlige og modstandsdygtig over for pletter, støv og snavs.

Miljømæssige konsekvenser

Jute er primært dyrket i Indien og Pakistan. Det kan dyrkes i store mængder, bruges til en række formål, er vedvarende og er 100% genanvendelige. Havgræs er ligeledes et glimrende miljøbevidst valg. En acre af havgræs kan producere mere end 10 tons af blade om året, producerer vækststeder, mad og planteskoler områder for en række arter. For eksempel, kan 1 hektar af havgræs støtte 40.000 fisk og 50 millioner små hvirvelløse dyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com