Kabinen ideer til en drengs soveværelse

November 5

Bring skoven til enhver drengs soveværelse med en kabine tema. Skov skabninger, rustikke logfiler og jordfarver forvandle et almindeligt soveværelse til en dreng Eventyrland. Du bruger nogen af disse elementer alene eller i kombination med andre ideer kan du oprette en brugerdefineret kabine look, der passer til budgettet. Denne udsmykning ordningen gør dit barn lyst til han bor midt i en skov.

Væg maling

Væg maling sætter den generelle tone i rum, giver en billig måde at ændre udseende. Vælg en tan farve ligner væggene i en kabine, eller gå med skov grøn at skabe følelsen af en skov. Håndmalede vægmalerier, der ligner logs tilbud mulighed custom maling til væggene. Male hele væggen med log look, eller male en log kant omkring vinduer og loft. En anden vægmaleri mulighed er at male et skov træ på den ene væg i stuen. Overveje at hyre en muralist eller lokale kunststuderende til at male maleriet, hvis du ikke føler sig komfortabel håndtering af opgaven.

Møbler

Vælge møbler med et rustikt udseende for cabin-værelse. En sengeramme, der ligner logfiler indeholder en stærk kabine forbindelse til et soveværelse. Træ tonet dressers, og stole også fungerer godt i kabinen-tema soveværelset. Hvis nye møbler er ikke i budgettet, renovere de nuværende soveværelse sæt passer til temaet. En frakke af maling i brun eller grøn giver mulighed for møbler til at blande ind i stuen. En krans af kunstige blade kan være snoet omkring hovedgærde at øge forbindelse med skoven. Den sidste mulighed for at ændre almindeligt møbler er til stencil kabine-relaterede billeder på stykkerne.

Accenter

Accenter i en kabine-tema værelse understrege konceptet. En hylde, der ligner en log giver et sted for at holde emner som legetøj lanterner, kikkert og bøger om camping. Et bjørneskind tæppe placeret i lokale tilføjer et soft touch på gulvet mens du holder med temaet. Tilføje en opløftet sovepose til foden af sengen, sammen med udstoppede bjørne og andre skov skabninger. Flannel mønstrede gardiner bære tema til windows. Indrammet udskrifter eller fotografier fra din egen camping ture give vægdekorationer til rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com