Kabinet designideer

November 4

Kabinet designideer

Kabinet design kan være lige så moderne, eklektisk eller traditionelle som du ønsker. Der findes ingen mangel på finish, træ korn, hardware og maling. Der er uendelige muligheder, når det kommer til at sammensætte kabinet design der passer til dine behov og skabe en unik og funktionelle rum. Uanset om du konsultere en professionel designer eller købe din frysere gennem du lokale hjem forbedring center, er du sikker på at finde de passende kabinetter med de funktioner, du ønsker.

Kabinet farvevalg

Kabinet finish og farver har ændret sig gennem årene og har tendens til at efterligne andre hjem interiør finish og trendy farver. Traditionelle farvevalg for frysere omfatter kirsebær, ahorn, eg og birk. Disse træsorter giver en naturlig og elegant føler til kabinetter. Ægte træ kabinetter har tendens til at være dyrere end finer eller komposit kabinetter, men bevarer deres værdi ganske godt, når det kommer til at sælge dit hjem. Derudover kan træ kabinetter være farvet for at opnå en alderen eller nødstedte look vil yderligere brugerdefinerede fornemmelsen.

Finér og composite kabinetter efterligne udseendet og fornemmelsen af ægte træ kabinetter for langt mindre omkostninger. Træets årer på sammensatte kabinetter er trykt på overfladen af kabinettet og er ikke rodfæstet. Finer er en tynd træ plade anvendes på overfladen af kabinettet. Disse kabinetter kan males for at nemt ændre deres udseende, med din eneste begrænsning er dit valg af farver, som er uendelig. Dybt jordfarver (sådan er claret), dyb blues, brune og endda sort er populære maling farvevalg til kabinetter. Fløde - og vanille-tonet, give antikke kabinetter også et populært valg. Sage grøn og støvet gule er populære farvevalg for et land look i kabinetter. Nødstedte finish kan føjes til kabinetter til at give en ældre og antikke føler.

Eksotiske træsorter

For high-end forbrugere, er eksotiske woods blevet en mulighed. Woods som kirsebær, eg og ahorn er ret almindeligt for brug i kabinetter. Eksotiske træsorter, men er langt mindre udbredt og omfatter kvartal-savet hvid eg, canadisk rød Birk, gamle franske hvid eg og knudrede kastanje. Bambus er også en mulighed for kabinetter og betragtes som en grøn, miljøvenlige valg.

Møbler indflydelse

Kabinetter er i dag stærkt påvirket af møbeldesign. Jo mere færdig og trimmet ud din frysere, jo mere de vil ligne møbler i dit hjem. Dette omfatter tilføjelse trim molding til toppen af skabene sammen med dekorationer såsom klo fødder at basere kabinetter. Opvaskemaskiner kan bygges med kabinetter, giver mulighed for opbevaring nedenunder, og køleskabe er dækket med kabinetter til at efterligne udseendet af antikke klædeskab. Finish kan blandes og matches til en afslappet og varm fornemmelse.

Hardware valg

Hardware muligheder køre farveskala fra meget moderne til antik og alderen. Kobber finish er ganske populære sammen med rustfrit stål. Tilføje smedejern hardware til en gammel verden kig til nødlidende kabinetter. Vælg glat poleret nikkel for moderne kabinet.

Skab dør stilarter

Skab dør stilarter spænder fra flade og almindelig til meget detaljerede. Hævet panel og forsænket panel er nogle muligheder for skab dør fronter. Disse typografier vise maling og bejdse ganske godt på grund af fordybninger og detaljer. Beadboard, katedralen og dirigeres er også populære muligheder egnet til mange forskellige anvendelser, kabinet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com