Kabinet fjernelse på en Kenmore 27" tøj tørretumbler

March 14

Når lære at lave din egen Kenmore tørretumbler, fjerner den første udfordring, vil du støde på tørretumblerens kabinet. Kabinettet er udenfor metal shell, der beskytter motoren og andre komponenter. Uden at fjerne kabinettet, kan du få adgang til de områder, der er nødvendige for vedligeholdelse.

Aftagelige dele

Mens hele kabinettet kunne fjernes, er det ikke nødvendigt at fjerne alt for at få fuld adgang til tørretumbler. Top, frontpanel og tilbage adgang paneler giver direkte adgang til alle de vigtigste bestanddele af maskinen. Fjerner alt andet fra tørretumbler resultaterne i ustabilitet og vanskeligheder med remontering.

Toppanelet

Fjern det øverste panel af en Kenmore 27-tommer tørretumbler ved at skubbe en spartel nedenunder den øverste overflade. Føle for to håndtag--en på hver side. Tryk forsigtigt håndtaget ned og toppen vil frigive. Blidt bringe toppen opad og sikkert det på plads med enten snor eller en kæde.

Frontpanel

Frontpanelet fjerner let adgang til tromlen. Fjerne panelet, skal du afbryde tørretumbler er døren udløser wire fra døren. Næste, fjerne de to skruer på indvendige, der holder panelet på plads. Endelig, skub panelet op og ud.

Adgang paneler

Bagsiden af tørretumbleren har to adgang paneler. Panelet indstik giver adgang til varmeenhed i maskinen. Bunden adgangspanelet ligger ved siden af enhedens aftræk og giver adgang for nem rengøring. Begge paneler er fjernet ved at skrue de fire hjørne skruer, der holder panelet på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com