Kabinet hjørneeffekter

December 19

Når de lægger i nye kabinet, kan hjørner være en virkelig forvirrende del af jobbet. Hele designet kan blive smidt helt ud af whack hvis disse hjørner ikke er planlagt ud omhyggeligt. Heldigvis, de er ikke umuligt at håndtere, og du har en række muligheder for udsmykning hjørne af et rum, både effektivt og hurtigt.

Blinde hjørne kabinetter

En blind hjørne skab har åbnet flyttet til en side eller den anden, at tage højde for halvdelen dens længde er dækket af tilstødende skab vinkelret på det; Dette skaber en blind plads ud til siden af kabinettet døren. Blinde hjørne kabinetter kan være temmelig irriterende at bruge, som folk er tvunget til at dykke dybt ind i skabet for at finde hvad de søger, og over tid ting, der ikke bruges som ofte vil blive skubbet videre og videre tilbage til svære at nå dybder af kabinettet.

Lazy Susans

Den mest almindelige løsning til hjørne skab problem er at installere et kabinet med en lazy Susan. Disse har ofte enten en enkelt dør, der krydser enheden i en vinkel eller en bifold dør - en med hængsler i midten. Dette design gør brug af mere plads i kabinettet, der kræver langt mindre kabinet dykning. Ulempen er, at du stadig har nogle dead space, og systemet nogle gange kræver ekstra vedligeholdelse.

Stativer, arrangørerne, hylder og skuffer

En håndfuld virksomheder tilbyder specialiserede skuffer, hylder og andre arrangører, der gør brug af de fleste eller alle af plads i et hjørne skab og omfatter deres egne installationsvejledninger og hardware. Sådanne indstillinger glide normalt ud i rummet fra en hvilende stilling inde i kabinettet, selv; eksempler kan nævnes hylder på en drejelig støttestruktur eller en halv-moon-formet hylde, der lægger til døren. Se afsnittet "Ressourcer" for nogle eksempler.

Standard kabinet i en vinkel

Ved hjælp af en standard kabinet som et hjørne skab er mest plads spilder af muligheder præsenteres her, men det er også en af de billigste. Denne indstilling fungerer bedst til montering af en ovn eller køleskab fryser i et hjørne. Starte med at installere et par af forskalling strimler på væggen ved at skrue to 2 x 4 tommer planker til væggen studs gennem drywall, selv. Måle den vinkel du vil hænge kabinet på og bygge en A-frame ud af forskalling strimler med flere 2 x 4 tommer planker til at matche denne vinkel. Du kan bruge cut-offs til at tilføje ekstra støtte før vedhæftes A-frame kabinettet. Efter, at udfylde eller dække det negative rum med uanset materiale, du vælger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com