Kabinet Refacing og lakering oplysninger

December 17

Du kan være nødstedte med hvordan dit køkken eller bad kabinetter ud, især hvis det ikke var deres tilsigtede finish. Kabinetter tage en masse misbrug fra klæbrig hænder, vand, køkken fedt, spild og simpel konstant brug. Der findes billigere alternativer til helt erstatte gamle frysere med nye. Hvis din frysere er dybest set sunde og kabinet layout behøver ikke at ændre, kan refacing eller lakering kabinetter være en attraktiv, økonomisk alternativ.

Kabinet Refacing

I kabinet refacing, de dør og skuffe fronter af de gamle frysere helt fjernes og erstattes med nye. Ansigt rammer eller synlige dele af de kabinet fronter, og de synlige ender er dækket med en matchende finer. Det samme gælder for tå kick på lavere kabinetter og undersiden af overskabe.

Knopper og trækker er typisk erstattes på samme tid. Brudt skuffer kan udskiftes og skuffe hardware og vejledninger kan nemt opgraderes. Der er mange muligheder for at installere dovent susans, matchende kroneformen og pullout hylder på samme tid.

To fordele er at entreprenør-installeret kabinet refacing normalt koster omkring halvt så meget som ny kabinetter, og arbejdet kan være afsluttet i dage, ikke uger.

Lakering med maling

Som med refacing, er male skabene også et godt valg hvis de eksisterende kabinetter er robust og i god vedligeholdelsesstand. Metal, melamin eller laminat frysere er ikke gode kandidater, men nogen træ eller krydsfiner kabinetter kan males. De kabinet overflader kan slibes til den oprindelige finish, strippet eller i nogle tilfælde, bare vaskes og slebet nok til at holde den nye finish. Hvis de eksisterende finish er katalyseret lak eller konvertering lak, begge meget svært når helbredes, anbefales stripping at forhindre adhæsion problemer med den nye maling.

Prep arbejde er nøglen til et godt resultat med maling. Entreprenører typisk spray kabinetter når malerarbejde for jævnhed. Maling kan være enten olie eller latex, med gloss er den anbefalede glans at stå til at skrubbe.

Lakering med pletten

Farvning er passende for kun ægte træ kabinetter, ikke dem lavet med spånplade eller fremstillede materialer. For at plette, skal den eksisterende finish være helt fjernet før træet kan slebet og konditioneret til at acceptere en ny plet. Det sidste trin er en beskyttende top coat.

Farvning er omhyggelige arbejde. Problemerne vil være sværere at lave end med maling, og hele processen vil tage længere tid. Flere frakker er nødvendige, og tørretid er nødvendig mellem frakker.

DIY?

Nogen af de ovenstående muligheder kan løses af en gør-det-selv, herunder kabinet refacing. Der er virksomheder, der sælger udskiftning dør og skuffe fronter til boligejere; de tilbyder også instruktioner om hvordan man måler og gøre arbejdet. At dømme efter kommentarer venstre på "Det gamle hus" online, har gør-det-selv haft succes med denne proces.

Links til "Det gamle hus" artikler om kabinet refacing og skab maleri er fundet i referencer, sammen med et link til "Farvning køkkenskabe-en How-To Guide."

Når de overvejer refacing eller lakering kabinetter, være realistiske omkring mængden arbejde involveret, og overveje, om din tidspresset og færdighedsniveau gøre disse projekter mulige for dig.

Leje en entreprenør?

Refacing, maling og lakering kabinetter er alle mindre dyre end at fjerne og udskifte dem, selv når udført af en entreprenør. Hvis du ikke har tid eller evner til at gøre det selv, vil du stadig spare penge i forhold til at købe nye kabinetter. Få tre bud for arbejdet, og kontrollér referencer selskabers budgivning. Læs kontrakter omhyggeligt før du signerer at finde ud af hvad dine muligheder er, hvis noget går galt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com