Kabyssen køkken Styles

February 2

Kabyssen køkken Styles

Uanset om dine grunde til at have en kabyssen køkken er på grund af nødvendighed eller dine egne personlige præferencer, er ikke du begrænset i din stil valg for pladsen. Du kan have alle de bekvemmeligheder, der tilbydes i større køkkener og ofrer ingen af typografien. Fra glat og moderne til mere traditionelle design, nyde køkkenet af dine drømme, når du sætte disse idéer til at arbejde for dig.

Solrig og luftige

Når du tænker på en galley køkken, sjældent billeder af "sunny" og "åbne" kommer til at tænke. Bare fordi pantry køkkener er defineret ved deres smalle, det betyder ikke, du ikke har en plads, der føles lyse og luftige. Lys-farvede vægge og Vinduer langs den ene side af køkkenet, som regel over vasken, tillader lys at hælde ind i rummet. Anden siden af køkken er åben til spisning eller levende område, opmuntrer samtale med gæster, som måske ellers crowd rummet. Kabinetter nedenfor tællerne er udnyttet til opbevaring, og et spisekammer er nødvendigt at holde mad, da frysere over tællerne er begrænset i denne stil i køkken.

Spis-i køkken

Oprette en Spis-in køkken, selvom du insisterer på at spalte stil. Bruge banquette siddepladser i den ene ende af køkkenet til at udnytte den hyggelige plads. En anden løsning, der tillader et par folk til at samles i køkkenet for at spise er brugen af et lille køkkenbord, der er blevet skåret i halve og skruet mod væggen med de to resterende ben støttehjul det. To stole glide let under denne tabel, der passer perfekt i slutningen af kabyssen køkken og tilbyder endda plads til en tredje stol, hvis nødvendigt.

Sommerhus stil

Omgiv dig med en romantisk hytte-stil kabyssen køkken. Hænge toile eller blonde gardiner på vinduerne og tilføje en counter lampe med matchende nuance. Hvide kabinetter med blå flise bordplader supplere denne stil. Hvis du foretrækker granit, kontrast sort godt med lysere skabene uden at ofre sommerhus look. Antikke blandere, Rivejern, potageskeer og vidjer kurve med stof-dækket bunde accent områder langs tællerne.

Moderne

Holde dit køkken opdateret med moderne stil. En subway-flise backsplash blander pænt med rustfrit stål apparater og sort granitbordplader. Tin-finish inventar og hardware pop mod slanke ahorn kabinetter, der også tjener til at blødgøre området. Tilføje uventede byger af farve med en rød tekande og rødt vedhæng lys, der hænge over køkkenvasken og arbejdsområde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com