Kæde skarphed værktøjer

June 21

Kæde skarphed værktøjer

At holde din motorsav skære som ny kræver en indsats, men vil i sidste ende spare dig tid. Kedelig motorsave forårsage din sav til at arbejde hårdere og skære ujævnt. Den sløv kæde vil tilføje tid til dit job. Materialer som snavs, grus og sten kedelige kæder hurtigt. Skærpe din kædesav, når du er nødt til at skubbe på saven til at få resultater, når din sav producerer støv i stedet for chips, eller når kæden har et skinnende udseende.

Runde fil

En enkel runde fil kræves for at skærpe din kædesav. Arkivering i hånden kræver, at du har forskellige filer på hånden til at rumme de forskellige størrelser af kæde. Forskellige kæde størrelser kræver forskellige filstørrelser. En ¼-tommer og 3/8-inch pitch, lav profil kæde kræver en 5/32-tommer fil. En.325 tommers pitch kæde kræver en 3/16-inch fil, og en 3/8-inch pitch kræver et 7/32-tommer fil. Tjek instruktionsbogen for ordentlig arkivering værktøj til din kæde.

Skarphed Guide

Kombinere en skarphed guide med din runde fil hastigheder op kæden slibning proces. Simpelthen definere din motorsav skarphed guide til de producerede indstillinger og lade guiden arbejde for dig. Guides arbejde ved at holde kæden i sted og indstilling af dybde og korrekte vinkel, så alle tænderne er skærpet på samme måde. Guider tager gætteriet ud af manuel ansøgningsdato. De fremskynde arkivering proces, fordi de har en guide til filen i den korrekte vinkel hele tiden. Bar mount arkivering guider tillægger blade for bekvemmeligheden i marken skarphed og bænk guider tillægger din arbejdsbord.

Power motorsav blyantspidser

Power motorsav blyantspidser fjerner gætterierne endnu mere mens fremskynde processen. En automatisk motorsav blyantspidser kan skærpe kæde størrelser fra ¼-tommer til ¾-tommer. De bænk monteret former og har forskellig størrelse slibesten til at passe forskellige vinkler. Vinklen på vinkelsliberen justerer, så du kan opnå forskellige vinkler. Elektrisk drevne vinkelslibere har normalt en klemme, der holder kæden på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com