Kælderen Design Guide

March 1

Kælderen Design Guide

Når du udformer en kælder til at blive en beboelig plads, er det første skridt at planlægge funktion. Den måde, du vil bruge denne ekstra plads kan give en guide for alle andre aspekter af design. Jo mere præcis og detaljeret en plan, du kan gøre under forberedelsen, den mere det endelige resultat vil ligne dine drømme. Efter du er kommet med en plan, de næste skridt omfatter at sikre dine planer vil opfylde bygning kode forordninger og adressering nuværende fugtproblemer.

Indsamle ideer

Begynde at indsamle ideer fra alle tilgængelige kilder på den bedste måde at opnå det ønskede design. Se gennem blade, læse bøger, surfe på internettet og besøge homebuilding butikker.

Shopping for materialer

Shopping for materialer der skal bruges i opbygningen af din design planer kan ikke begynde tidligt nok. Priser før tid vil give dig et mere realistisk estimat af de endelige omkostninger. Den indledende shopping periode bør forblive fri for restriktioner og i stedet motivere dig til at overveje alle former for byggematerialer, forskellige stilarter og endda elementer prissat høj nok til at kvalificere sig til en ønskeliste. Bemærk, at på dette tidspunkt, du er ude som en del af din forskning - ikke at købe.

Loft indstillinger

Kælderen lofter kan ofte være ufærdige nok til at afsløre ledninger, rør og strøer. Mulighederne for en kælder loft har aldrig været større. Du kan foretrækker en grundlæggende gips loft, der skjuler byggematerialer fra visningen. En stue eller soveværelse kunne drage fordel af den dekorative tilsætning af akryl plader knyttet til strøer til at give en spejlet effekt. Nedhængte lofter giver en flad overflade med let adgang til ledninger og rør. Akustisk loftplader bliver væsentligt forbedre lydkvaliteten inde i en kælder, er ombygget til en hjemmebiograf.

Wall indstillinger

Nøgne kældervægge kan blive prydet med maling eller tapet eller en kombination af begge. Et mere rustikt udseende kan vedtages ved at tilføje mursten eller sten finer. Hvis dit design til kælderen omfatter oprettelse af skillevægge til at give nogle privatlivets fred mellem sektioner, kan glasblokke bruges til at oprette streger eller en buet væg. Dagens paneler er kommet en lang vej fra dens knudrede pine planke oprindelse og kan tilføje varme og raffinement--med forskellige farver af træ i finerede plader eller installeret via tunge og not.

Gulvbelægning optioner

Gulve er en kælder design overvejelse meget dikteret af formål. Tæpperne absorberer lyd og er et bedre valg for en hjemmebiograf end hårde overflader som fliser eller trægulv. Hvis den tilsigtede brug af kælderen kræver, at være på dine fødder i længere perioder af tid, overveje gummi gulv eller kork. Laminatgulve materiale kan være et overkommeligt alternativ til træ planker og parketgulv.

Opbevaring

Opbevaring bør inkorporeres i ethvert design uanset det egentlige formål med lokalet. En effektiv strategi er at afsætte mellem 10 og 15 procent af areal til brug som opbevaring. Mange kældre give lagerplads, der er allerede bekvemt af vejen under trappen, så glem ikke at drage fordel af denne indstilling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com