Kælderen færdigbehandling ideer med Knudrede Pine

December 13

Kælderen færdigbehandling ideer med Knudrede Pine

Du kan oprette et indbydende kælderlokale med knudrede pine. Knudrede pine er et blødt træ med særprægede knob, at tilføjer visuelle interesse. Knudrede pine boards er anvendelig i en afart i cut størrelser fra 1 tommer-af-2 tommer op til 1 tommer af 12 tommer, og i tungen og groove stykker. Du kan også købe limet længder af knudrede pine så bred som 24 inches. Her er nogle ideer til kælderen færdigbehandling med knudrede pine.

Lofter

Du kan bruge knudrede pine i to måder at afslutte en kælder loft. En væg til væg-effekt, skal du installere fjer og not brædder over hele loftet overflade. Eller ved hjælp af 1 tommer x 4 tommer og 1 tommer med 6 tommer boards fordelt jævnt over hele loftet bredde, du kan oprette billig boks "bjælker" til en gammel dansk effekt.

Vægge

Tunge og groove knudrede pine bestyrelser kan installeres enten lodret eller vandret på kældervægge. De kan gå fra gulv til loft, eller bruges til at oprette en lavere, wainscoted væg af fyrretræ, den øverste væg enten malet eller tapetseret. At holde med en gammel engelsk beliggende tema, boksen bjælker kunne fortsættes rundt i lokalet, i linje lodret med loftsbjælker, at skabe en visuel effekt tyder på, de støtter loftsbjælker.

Gulvbelægning

Fjer og not brædder eller bred plank, 1 tomme tykke knudrede pine kan bruges til gulvbelægning. Knudrede pine er en blød træ--anvendes til gulve, det kræver regelmæssig vedligeholdelse. Uanset om du plette gulvet eller ej, vil du ønsker at anvende tre lag af polyuretan, eller en anden klart er færdig, for beskyttelse.

Møbler

Endelig, knudrede pine kan bruges til at oprette kælder værelse indretning. Du kan bygge en gustaviansk svensk-inspireret sofa med puder. Eller primitive pine bænke til sofa og sofaborde. Hvad med bogreoler eller et stykke legetøj stammen? Alle disse kan foretages med den samme knudrede pine bruges til andre elementer i kælderen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com