Kælderen Remodeling Idéer

February 12

Kælderen Remodeling Idéer

En kælder er en nyttig tilføjelse til hjemmet, da det tilføjer plads og kan endda gøre dit hjem mere tiltrækkende når du sætter det på markedet. Hvis du ønsker at udnytte din kælder mere ved ombygninger, der er flere måder at gøre dette, baseret på din dekorative mål og hvor meget plads du har.

Størrelse

Hvis din kælder er forholdsvis lille, er det en god idé at omdanne området til en plads som et bibliotek eller hjemmekontoret. Du behøver ikke meget møbler til disse typer af projekter, så din nye kælder område ikke vil føle rodet. For større kældre, kan du remodel området ind i en ekstra soveværelse, eller en hjemmebiograf at give familiemedlemmer mere plads, eller frigøre den formelle stue.

Fordele

En række fordele kommer med remodeling kælder, herunder at gøre dit hjem mere salgbare. Hvis du allerede har gjort arbejdet med at omdanne kælderen til et spil værelse eller suiter, bliver dit hjem mere værd, hvis du beslutter at sælge. En færdige kælder kan også være en fordel hvis du kører en forretning hjemme, da dit kontor vil være adskilt fra resten af hjemmet, som kan hjælpe dig med at holde virksomhedens filer og kontakter mere organiseret.

Overvejelser

Afhængigt af hvor meget plads du har i kælderen området, kan det være en god idé at tilføje et par apparater, der vil gøre rummet mere tiltrækkende. For eksempel, hvis du konverterer pladsen i en film eller et spil værelse, installere en bar counter og lille gør køleskab på værelset kælderen mere attraktivt og bekvemt for underholdende gæster.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com