Kælderen vaskeri værelse udsmykning idéer

January 10

Kælderen vaskeri værelse udsmykning idéer

En kælder vaskerum kan have hver organisatorisk værktøj for en effektiv Tøjvask plads mens den stadig har den stilfulde atmosfære du tørster. Lidt farve kombineret med enestående reoler kan gøre det en plads, du kan faktisk godt lide at være i. Ligegyldigt hvad dit budget, et par udsmykning ideer kan slå kælder vaskerum fra kedelig til en drøm.

Maling

Male væggene en lys farve, som lyse blå, grøn eller pink til at tilføje nogle dynamik i et område, der kan være lidt mørk. En anden mulighed er at male et vægmaleri på en af de væggene til at tilføje en ekstra dekorative touch. Overveje landskab landskab som en skov eller ocean eller endda noget sjovere, såsom en væg malet med forskellige racer af hunde. Hvis du ikke er dygtig til at gøre kalkmalerierne selv, kan du altid leje en lokale maler.

Dekorative reoler

Når du sætter op hylder, er chancerne, de er almindelig og en solid farve. Skifte det op ved at dække dem med mønstrede selvklæbende hylde liners. De kommer i forskellige mønstre og farver, herunder pink striber og sort blomster. Du kan købe hylde liners på ethvert hjem forbedring butik. Du kan også sætte det på væggen bag varer på hylderne.

Planter

Mens du kan bruge rigtige planter, så længe de kan fungere i dårligt lys områder, kan faux planter være mindre bekymringer og besvær. Planterne kan hænge fra loftet fra planten kroge eller, hvis det ikke er muligt, placere dem i et hjørne eller på et bord. En anden mulighed er at sætte ud faux blomsterbuketter.

Dekorative kasser

Sætte mindre elementer, såsom stof skyllemiddel ark eller klemmer, i dekorative kasser. Dette kan bidrage til at holde alting organiseret så godt. Tænke på ved hjælp af en anden farve eller mønstrede boks for hvert element til at skelne hvilke elementer er i hvilken boks.

Store hæmmer

Istedet for benytter små kurve, skal du bruge store hæmmer i en komplementære farve til væggene. Dette kan holde de adskilt tøj samt holde dem breder sig på gulvet. Overveje store vidjeproduktionen indkøbskurve med mønstrede stof på indersiden. Du kan også sætte en farve koordinering strimmel af stof omkring ydersiden af det at tilføje lidt ekstra strejf af indretning.

Siddepladser

Hvis du har et vaskerum stor nok til en grundlæggende træstol, eller endda en lænestol, sætte en i for dig selv. Det vil give dig plads til at folde og sortere tøj eller endda læse en bog mens du venter på en belastning at afslutte. Sætte en kaste pude på sædet eller folde op et tæppe som en ekstra touch.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com