Kælderen vinkælder ideer

January 27

Hvis du har en vin buff, men mangler plads til at vise et ordentligt billede dine vine, tænke på at omdanne uudnyttede kælder rum til en personlig vinkælder. Fordi vine skal opbevares i et mørkere rum med en lavere temperatur, kan en kælder være det perfekte sted for en dramatisk og elegante vinkælder. Du kan ikke kun bruge det til at gemme dine vine, men den nye kælder kan være et usædvanligt sted for underholdende. Kombinere et strejf af drama med godt design planlægning, og du vil have en effektiv ny plads.

Hævde din plads

Beslutte, om du vil bruge hele kælderen, eller drej blot et hjørne i vinkælderen. Det kan være dyrt at leje en arkitekt til at udforme og overvåge opbygningen af din nye vinkælder; i stedet udarbejdelse af planerne om dig selv. Hvis du er handy i tømrerarbejde, kan du endda gøre det meste af bygningen. Planen for stativer, der vil holde vinflasker liggende men stadig så luften kan cirkulere omkring dem. Det er vigtigt for flasker skal på deres side, fordi det holder flyderne fugtig. Bygge hylder til at holde stemware, Karafler, cocktail servietter og andet tilbehør. Glashylder med spejlede baggrunde er særligt attraktivt i kælderen vinkælder. Hvis du ikke ønsker at bygge kabinetter og hylder, købe en oversized bar kabinet. Brug en forsænket belysning over hylderne.

Møbler

Levne plads i din nye vinkælder til en tabel. En moderne højt bord, komplet med barstole, kan være praktisk for underholdende. Eller du kan bruge lange bænke med puder. Tilføje afdæmpet overhead belysning på en lysdæmper eller placere batteridrevet lamper ned i midten af bordet. En buffet i et hjørne vil give dig et sted at arrangere pladerne af forretter.

Dramatiske rører

Male tre af væggene med mørke maling, såsom dyb rød, brun eller endog sort, til at give rummet en teatralsk baggrund. En anden mulighed er at drapere de tre vægge i luksuriøse mørk stof. Den mørke stemning i rummet fungerer perfekt for en vinkælder, især når det kommer til vin parter. Dække den fjerde væg med tavle maling. Når du underholde gæsterne i din nye vinkælder, kan du skrive navnene på vinene og menupunkterne på tavlen.

Professional køling

Den ideelle temperatur for lagring af vin er et sted mellem 53 og 62 grader Fahrenheit. Hvis du ønsker din samlede plads til at være varmere, bliver du nødt til at installere en professionel vin kølesystem for at tage sig af vinene. Nogle vin buffs også sat i en generator som backup hvis der er et strømsvigt. At holde en ensartet temperatur er afgørende for vin. Priser for en afkøling system spænder fra adskillige hundrede til flere tusinde dollars.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com