Kaffe som plante-gødning

December 18

Kaffe som plante-gødning

Værdien af kaffe går langt ud over den første kop morgen bryg, som så mange mennesker ser frem til hver morgen. Der er kvaliteter i den begrundelse, at gør det ikke kun en god gødning til haven, men en stor støtte til gavn for miljøet.

Gødning værdier af kaffegrums

Ifølge en undersøgelse på University of Nebraska indeholder kaffegrums lave niveauer af kvælstof samt små mængder af calcium og magnesium, og spor af salt. Selv om friske kerner af kaffe har sure højt, når de er blevet brygget de sure niveauer bliver lav, hvilket gør dem en god additiv til basisk jordbund. For store haver, ville et forhold på 10 pounds af tørre kaffe korn gælde for hver 1000 kvadratfod af jord. Men de tyder på at kaffegrums ikke bruges som barkflis fordi sammensætningen vil klump og mindske beluftning.

Kaffe i kompost

Kaffegrums er en fremragende komponent til kompostering, ikke kun fordi de er let tilgængelige i de fleste husholdninger, men på grund af deres kompostering værdi. Ifølge Cindy Wise, koordinator for kompostering Specialist Program på OSU, kaffegrums opretholde høje temperaturer, reducere potentielt farlige bakterier og dræbe frø ukrudt og grøntsager i bunken. Både i haven og papir filtre bryde i composter og når de blandes med andre husstand kompost og haven afpuds, de arbejder sammen for at oprette rige, økologisk jord, samtidig med at kvælstofbalance i jorden.

Direkte gødning

Kaffegrums er en stor erstatning for nitrogen element af gødning, som er identificeret på gødning etiketter som først af de tre tal. Da haven frigive kvælstof langsomt i jorden, er de en glimrende kilde til mad for planter som Rhododendron og Azalea. Bare drys en eller to kopper af kaffegrums på jorden rundt i bunden af hver plante og forsigtigt graver dem ned i jorden. Brug denne i stedet for kvælstofgødning til en naturlig og miljøvenlig gødning.

Kaffegrums og orme

Orme er afgørende for en sund have, som de giver konstant vanding til rødderne og spise de små insekter, der potentielt kan skade planterne. Kaffegrumset tiltrække orme og bliver et rugende område for dem. Når haven er jævnt fordelt i haven, vil orme begynde at udfylde og støtte i væksten i din have.

Ny plante senge

Blande kaffegrums med jord inden plantning er en glimrende måde til at nære jorden. For store haver, dyrke jorden ind i top 6 til 8 inches af jord og derefter plante din have. Vand meget godt når planterne er i, fordi det vil frigive kvælstof værdier fra haven og give planterne en god start.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com