Kaffe Wall Decor projekter

September 21

Kaffe Wall Decor projekter

For en forfriskende, energigivende kunstprojekt, bruge alle ting kaffe i relation til at skabe en interessant væg collage. En indrammet collage langs væggen i køkken eller spisestue giver mulighed for en funky kunstprojekt at hele familien kan blive involveret i at skabe. Når udsmykning i kaffe-tema vægkunst, er der mange tilgængelige materialer for at skabe kunst, herunder kaffe etiketter, jute bean sække, kaffebønner og endda kaffegrums.

Kaffe jorden maleri

Når dekorere en hjem væg med kaffe-tema kunst, oprette en brugerdefineret maleri til væg collage med kaffegrums som maleri medium. Dette er et godt projekt at få børnene involveret i, så de kan skabe stykker til væggen. Placer 3 tbsp. af instant kaffe krystaller i en skål med vand. Rør rundt og dæk for at tillade krystaller til at absorbere vand. På et lærred, skitsere maleriet og bruge voks farveblyanter til at farve i områder, der bør være farvet i andre farver end brown. Dyp en pensel i kaffen, og male over billedet. Lad det tørre, og male igen for at oprette en mørkere nuance, hvis nødvendigt.

Kaffe Bean Monogram

Til en anden familie kunstprojekt, samles sammen et lærred, kaffebønner, håndværk lim, en blyant, en skål med vand og en pensel. På lærredet, hjælp blyanten skitse ud familie monogram eller sidste indledende. Dække første med håndværk lim, og ryst kaffebønner på limen. Se, at oprindelige er helt dækket af kaffebønner, og bland lige dele lim og vand i skålen. Dyp en pensel i lim blandingen. Male et lag på toppen af kaffebønner at hjælpe forsegle arbejde på plads. Lad det tørre helt inden hængende.

Indrammet etiketter

Afslut kunsten collage ved at samle mærker fra favorit kaffe brands og jute sække bruges til skibet kaffebønner. Også samle en flok af billedrammer i forskellige størrelser. Værftet salg og sparsommelighed butikker er gode steder at finde billig rammer. Bruge spray maling til at male alle rammer. Forene rammerne ved at male dem en enkelt farve, eller skabe visuel interesse ved hjælp af flere farver til at male rammerne. Skære etiketter ved hjælp af en lineal og en barberkniv kniv til at oprette enkle, lige kanter. Afslutte dette projekt ved at placere etiketter og tasker i tørre, malede ruder.

Fuld væg Collage

Efter at have afsluttet alle af illustrationen for pladsen, skal du bruge avis for at lave en mock-up af collage på væggen. Spore rammer på avisen til at skabe de rigtige størrelser. På væggen, skal du arrangere aviser med tape, flytte dem rundt, indtil formatet, der opfylder familiens behov. Design eksperter på lejlighed terapi foreslår oprettelse af kvadrater eller rektangler på væggene og udfylde rummet med rammer. En anden idé drejer sig om at skabe en horisontal linje på tværs af rummet som alle rammer Juster. Efter placeringen er korrekte, skal du bruge negle vedhæfte billeder på væggen, at fjerne tapet mock-up som du hænge rammer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com