Kahyt Decor Lighting

September 26

Kahyt Decor Lighting

Bjælkehytte indretningen er rustik og hyggelig. Det indvendige design kommer fra det omgivende område. En bjælkehytte indretning i Vesten er meget forskellig fra en bjælkehytte indretning i New England. Vestlige indretning vil trække i jordfarver og temaer vil fokusere på cowboys, heste, bøfler og indianske stammer. New England indretning vil trække i pine grønne og lyse blå himmel i øst. Temaer vil være fiskeri, jagt, kogler, bjørne og elge. Kahyt decor lighting afspejler temaerne i det omkringliggende område.

Materialer

Bjælkehytte lys er lavet af messing, træ, glas og smedejern. Lampe baser kan ligne små logs eller har udskæringer til at repræsentere det valgte tema. Smedejern kan have indviklede mønstre eller udskæringer af rådyr, heste eller elg. Messing er normalt antik messing og enkel i design. Glas er mælkehvidt eller kan have Raderinger af naturtemaer.

Typer

Lysekroner er interessant bjælkehytte lys. De er ikke krystal, men rustikke og unikke. Nogle bruger gevirer sammen med smedejern til at oprette et omdrejningspunkt for rummet. Tabel lamper er populære valg for gennemførelsen af tema i hele huset. Væg sconces er brugt som lys og lysestager. Gulv lamper tilføjer en hyggelig stemning i stuen. Kig for vanity lys med frosted nuancer.

Temaer

Gevir lys er en sjov kabine tema. Det kan tage form af lysekroner, tabel lamper, gulv lamper og væg sconces. Bordlamper kommer i alle mulige temaer som cowboystøvler, ørred, elge, hjorte, heste og kogler. Look for tilsvarende gulv og bordlamper i temaer om fiskeri, jagt og snesko. Loft lamper med metal cut-outs af natur scener kan matche bordlamper med samme floder, søer og bjerge samt centerpiece lysestager.

Badeværelse

Forfængelighed lys består af væglamper, loftslamper og sconces. Look for smedejern eller antik messing. Overveje en lysdæmper i badeværelset for at blødgøre lys eller lysere lyset. Stearinlys er vigtige i bjælkehytte indretning. Søjle indehavere og væg sconces fungerer godt i badeværelset.

Producenter

Amerikanske rustik belysning har et stort tema base og en bred vifte af lys. Rocky Mountain Decor har elegante bjælkehytte belysning, for dem, der ønsker et mindre rustikt look. En anden producent, 100 Mile House bjælkehuse, har Tiffany lamper, hjortetak lysekroner, lampeskærme og skifte pladerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com