Kalender ideer til køkken

January 7

Kalender ideer til køkken

Næsten hver familie har en kalender i køkkenet. Afhængig af størrelse og livsstil for din familie, kan en kalender ikke være så meget et dekorativt element som en nødvendighed. Kreative køkken kalender ideer kan hjælpe din familie holde styr på tingene hele året. Den rigtige køkken kalender skal fungere godt, ser godt og passer ind i stilen i dit køkken.

Tør-slette kalendere

Tør-slette kalendere er et populært valg for mange familier. Store tør-slette kalendere rumme let en hel familie tidsplan, og du kan angive en markør for hvert medlem af familien. Tør-slette kalender er desværre ikke særligt attraktive. Placer en købt tør-slette kalender til en passende størrelse ramme til at forbedre sit udseende, eller bruge en grundlæggende billedramme. Fjerne opbakning fra rammen, og derefter tegne et gitter på bagsiden af glasset med en permanent markør. Brug tørre slette markører på forsiden af glas, rengøring det efter behov med glasrens.

Klassiske kalendere

Klassiske kalendere, byder på kunst, tegneserier eller funny ordsprog, kan fungere godt i køkkenet. Disse kalendere giver adgang til de tidligere og følgende måneder; den samlede plads er dog temmelig begrænset. Hvis du har brug for et køkken kalenderen til at opfylde hele familiens behov, vælge et sted for familie organisation eller en overdimensioneret kalender. Montere en lille blyant kop i nærheden af kalenderen for at gøre det lettere at bruge. Tilføje et par brev placeringer i nærheden holde papirarbejdet organiseret og gøre dit køkken kalenderen til en større hjem organisation center.

Tavle kalender

Male en tavle stil kalender direkte på en køkken mur. Du kan simpelthen male væggen med tavle maling og tegne en kalender på væg eller maling ud kalender firkanter én efter én i forskellige nuancer af grå. Gøre grå tavle maling ved at kombinere sort tavle maling med forskellige mængder af hvid tavle maling. Du kan endda overveje først maleri kalenderen med magnetisk maling, hvorved der skabes en overflade du kan skrive på og bruge til papir eller noter.

Papirløse kalender

Hvis du har en computer, køkken, kan du flytte fra papir kalenderen helt. Vælg kalender software, der fungerer godt at kombinere og administrere flere tidsplaner og holde det på skærmen. Denne indstilling kan være ideelt, hvis flere personer i dit hjem bruger smart telefoner eller personlige digitale assistenter (PDA'er), da du kan synkronisere kalendere, sparer tid og kræfter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com