Kalksten flise Backsplash ideer

January 11

Kalksten flise Backsplash ideer

Kalksten er et naturmateriale, der ofte bruges i køkken og badeværelse indretning. Kalksten er begunstiget af installatører for sin langvarige, pletbestandigt kvaliteter. Det er begunstiget af boligejere for sin rige udseende og gå med noget stil. Køkken backsplashes kan være fremstillet af mange forskellige materialer, fra malet træ, på marmor. Hvis du vil installere en kalksten flise backsplash i dit køkken, er der nogle gode ideer til at overveje.

Oprette et højdepunkt

Installere alle de andre dele af dit køkken før man overvejer backsplash. Vælg apparater, bordplader, vask, kabinetter og gulvbelægning første. Har installeret alt, og backsplash er tomt. Forestille sig forskellige figurer og farver af kalksten, og tage hensyn til alle de farver og stilarter, der omgiver den. Vælg din kalksten fliser som en sidste højdepunkt, som samler alt udenom.

Gå europæiske

Naturlige kalksten forårsager mange folk til at tænke på en rustik europæiske indstilling. De halvdelen forventer at se rullende toscanske bakker eller en gammeldags franske vinmarker lige uden for vinduet. Brug denne mentale reference til din fordel, og mode din køkken indretning og design efter samme model. I dette tilfælde backsplash er det første element i køkkenet for at vælge, og du bygge alt andet omkring det sætter tonen. Overveje hængende europæiske udskrifter, ved hjælp af en antikke faux-finish-maling, og køber europæiske mærkevarer apparater, frysere eller spise slid. Der er ingen grænser for hvor langt du kan tage den europæiske motiv, og det behøver ikke at være en reference til gammelt, enten. Moderne europæiske ser også optage fine flise arbejde i fortiden.

Oprette en mosaik

Overveje at blande sammen flere farver af kalksten til at skabe en mosaik effekt. Kalksten er tilgængelig i et vilkårligt antal af naturlige nuancer, hvoraf mange passer sammen godt når de kombineres. Vælg flere af dine favoritter og oprette enten et gentaget mønster, eller tage chancen med en helt tilfældige arrangement. Du kan også optage sten eller keramisk kunst i din kalksten backsplash. Bare placere flere lignende eller modstridende elementer i din kalksten flise mønster så de er jævnt fordelt og du vil tilføje en anden niveau til din mosaik skabelse.

Holde det subtile

Tumlede kalksten fliser er mere kedelig i farve og glat i finish end naturlig rå kalksten. Tumlede kalksten er en perfekt neutral baggrund for brug i køkkener med bløde farver, der ville blive overvældet af andre materialer. De giver rige stil, undgå din opmærksomhed og gør det muligt at falde et andet sted.

Plusser og minusser

Natursten fliser såsom kalksten har fordele, herunder udseende og holdbarhed, men de har også et par ulemper. Når du installerer Natursten fliser, forvente ujævn nedskæringer, ru eller fragmenterede kanter og et vilkårligt antal overflade revner. Disse er helt sikkert en del af charmen, men de kan kræve speciel håndtering. Brug mørtel i stedet for thinset, Sørg for, at alle overskydende fugemasse fjernes helt, før det tørrer, og brug en langvarig sealer til lockout fugt fra din porøse backsplash.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com