Kan almindelige bregner transplanteres?

October 29

Kan almindelige bregner transplanteres?

Bregner trives i løs, økologisk jord under skygge træer. De kommer i sorter med teksturer, former og størrelser, der supplerer ethvert haven plan. Bregner og hostas er en klassisk kombination, men bregner vokser godt sammen med de fleste andre skygge planter.

Juridiske betragtninger

Selv om bregner tolerere omplantning godt, mange fern arter trues eller truede, delvis på grund af samling af planter fra naturen. Som et resultat, er indsamle wild bregner ulovligt i mange områder. Kontakt din lokale kooperativ udvidelse tjeneste detaljer om nogen love om fjernelsen af wild bregner i din tilstand.

Når til transplantation

Transplantation bregner helst mellem efteråret og foråret. Det bedste tidspunkt at omplante bregner er i foråret, at give dem en lang sæson at blive etableret før står over en kold vinter. Når omplantning i efteråret, give masser af økologiske muld hvis du bor i et område, at erfaringer hårdt fryser.

Omplantning Tips

Forberede plantning sengen ved at arbejde i jorden til en dybde af 4 til 8 inches. Tilføje masser af organisk materiale, såsom kompost eller blad skimmel. Når du flytter bregner, støtte bunden af anlæg under rodklumpen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com