Kan anvende svovl til din værftet slippe af flåter & lopper?

December 10

Kan anvende svovl til din værftet slippe af flåter & lopper?

Lopper og flåter er almindelige skadedyr, der angribe kæledyr og sprede sygdomme som parasit Toxoplasma gondii og Lyme sygdom. Mens lopper ikke typisk leve på mennesker, bider de. Flåter vil feed lykkeligt på mennesker og spores ofte inde på pelsen af en pet kun til at integrere sig i den menneskelige kæledyrsejere. Svovl er en sikker og effektiv behandling for både lopper og flåter i gården og præsenterer en giftfri mulighed for udryddelse af disse skadedyr.

Mekanisme

Svovl forstyrrer insekt æg, forhindrer klækning i mange tilfælde efter bedre vokse Hydro. Svovl også frastøde lopper. Behandling af værftet med svovl vil dræbe ud den næste generation af forhindrer klækning af loppe og krydse æg under kørsel væk den voksne befolkning af lopper med en to-strenget tilgang til udryddelse.

Anvende svovl

Svovl er tilgængelig i en pulver og væske. Brug pulver til plænen og væske til at dække revner og sprækker. Du kan bruge væske direkte på dine planter, også for at fjerne andre have skadedyr som sort mug eller skurv. Bruge en sigten for at anvende pulveret. Sørg for at du kan se farven på jorden gennem pulver at undgå drab græs eller andre planter.

Behandling af kæledyr

Udryddelse af lopper og flåter er et projekt, indendørs og udendørs. Hvis du har en infestation i din værftet, er chancerne gode, du har dem inde, også. En loppe og krydse kam er et helt ugiftigt, manuel metode til at fjerne voksne, æg og larver fra din pet. Følge op med en svovl shampoo behandling til at dræbe enhver resterende organismer, men vær sikker på at grundigt skylle dit kæledyr for at forhindre enhver hudirritation fra svovl.

Advarsler

Du bør ikke bruge svovl hvis temperaturen overstiger 90 grader, efter Statewide integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program på University of California, Davis. Nogle planter kan være særligt følsomme over for svovl, især planter, der kræver en høj pH-værdi jord. Altid dække din næse og mund med en beskyttende maske, når du anvender svovl til din værftet, da det er et øje og hud irriterende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com